close
Fujifilm GFX Winterpromo: Bespaar tot €1600

Fujifilm GFX Winterpromo: Bespaar tot €1600

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
De'Longhi Exclusief: Service pakket

De'Longhi Exclusief: Service pakket

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
Bosch 10 jaar motorgarantie

Bosch 10 jaar motorgarantie

Actie geldig van 20/06/2023 tot 31/12/2027
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

FS-W40-B Pioneer op Niwzi

Met de FS-W40 haalt u muziek- en filmweergave van hoge kwaliteit in uw woonkamer, zonder dat u concessie heeft hoeven te doen op het design. De slanke Receiver met aluminium dekplaat en de twee draadloze luidsprekers staan garant voor ??talloze opstellingsvarianten: overal waar een voedingskabel kan komen, kan ook een luidspreker staan. Met de apart verkrijgbare aanvullende luidsprekers FS-S40 en de FS-SW40 subwoofer kunt u het systeem uitbreiden naar een volledig draadloos surround-systeem. Ook voor uw muziek hoeft u geen kabels meer te trekken: de ontvanger van de FS-W40 biedt toegang tot alle relevante streaming-diensten, van muziekcollecties op lokale harde schijven tot een heel universum van internet-radiostations, heel eenvoudig via zijn geïntegreerde, krachtige dual-band WiFi. Met Bluetooth, AirPlay en Chromecast ingebouwd krijgt elke tablet of smartphone – en elke muziekapp – gegarandeerd de optimale verbinding met de installatie. Toegang tot al uw muziek was nooit makkelijker dan met de FS-W40: het maakt niet uit waar en op welke manier u uw muziek vindt en beheert, de luisterervaring op uw installatie is op ieder ogenblik in één of twee vingertikken te bereiken.

Met FlareConnect kunt u uw favoriete nummers zelfs door het hele huis laten weerklinken: bouw met FlareConnect-apparaten van Pioneer of andere fabrikanten een multiroom-netwerk en maak gebruik van de aangesloten bronnen waar u zich op dat moment bevindt – of synchroon in meerdere kamers tegelijk. Dit kan ook het geluid van de TV zijn; de FS-W40 is immers uitgerust met een volwaardig HDMI-aansluitingenpaneel, dat niet alleen videosignalen in UltraHD naar de tv leidt, maar dat omgekeerd ook het geluid ervan via het Audio Return Channel in de installatie voedt.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

FS-W40-B - Pioneer is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: FS-W40-B Pioneer

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: