close
De'Longhi Exclusief: Service pakket

De'Longhi Exclusief: Service pakket

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
Philips Airfryer: €20 cashback

Philips Airfryer: €20 cashback

Actie geldig van 08/03/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

VU5870F0 VU5870F0 Ventilatoren € 189,99
VU2330F0 Essential+  VU2330F0 Essential+ Ventilatoren € 59,99
VU2730F0 Turbo Silence Extreme  VU2730F0 Turbo Silence Extreme Ventilatoren € 79,99
VU4420F Essential  VU4420F Essential Ventilatoren € 109,99
VU5840F0 Turbo Silence Extreme  VU5840F0 Turbo Silence Extreme Ventilatoren € 159,99

Mosquito Silence VU6410F0 Rowenta op Niwzi

Bestrijd hoge temperaturen en vervelende muggen in één keer! Geniet van intense verfrissing en maximale bescherming tegen muggen, elke nacht opnieuw, met de Rowenta Mosquito Silence staande ventilator.

De vijf bladen zorgen voor een krachtige luchtstroom met 4 snelheden die perfect aansluiten bij ieders behoefte, met een stille modus voor ongestoord comfort. Tegelijkertijd zorgt de combinatie van de luchtstroom van de ventilator en de oscillatie voor een brede, homogene verspreiding van het anti-muggenproduct, waardoor het dubbel zo effectief werkt als een klassiek verspreider voor in het stopcontact. De ventilator is compatibel met de meeste anti-muggenmerken die verkrijgbaar zijn op de markt. Deze ventilator beschikt over een intuïtief bedieningspaneel en een handige afstandsbediening om elke optie eenvoudig te kunnen bedienen.

De ventilator waar muggen niet tegenop kunnen

Bestrijd hoge temperaturen en muggen tegelijkertijd met de nieuwe Rowenta Mosquito Silence staande ventilator. Intense verfrissing en maximale bescherming tegen muggen, elke nacht opnieuw, met deze gebruiksvriendelijke ventilator die ook erg comfortabel is dankzij de stille modus en de afstandsbediening.

Anti-muggenbescherming waar u op kan rekenen

De luchtstroom van de ventilator verbetert de verspreiding van het anti-muggenproduct waardoor het twee keer meer effect heeft dan een klassieke verspreider voor in het stopcontact en u bent zeker van uw bescherming tegen muggen voor tot wel 60 nachten. Comfortabel, veilig en ergonomisch, open gewoon het deurtje boven het bedieningspaneel, bevestig het flesje met anti-muggenproduct op het verbindingsstuk, sluit het deurtje en druk op de "anti-muggen" knop om te activeren.

Intense verfrissing

De vijf bladen zorgen voor een krachtige luchtstroom (tot 65m3/min) met 4 snelheden (waaronder stille modus) die perfect aansluiten bij ieders behoefte, terwijl het oriënteerbaar rooster (40 cm diameter) en de elektronische oscillatie zorgen voor een betere luchtverspreiding. Snelheid kan +/- 10% afwijken afhankelijk van het product.

Silence

Twee keer stiller dan Mosquito Protect, dankzij de stille modus (50dBA) kan u er dag en nacht ongestoord gebruik van maken.

Extreem gebruikscomfort

Beheer eenvoudig alle instellingen (anti-muggenfunctie, timer, snelheden, oscillatie) via het intuïtief elektronisch bedieningspaneel en/of de handige afstandsbediening. 

Anti-muggen compatibiliteit

Compatibel met de meeste merken verkrijgbaar op de markt, dankzij het inbegrepen aansluitstuk.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 124 99

Mosquito Silence VU6410F0

Rowenta

Mosquito Silence VU6410F0 - Rowenta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Mosquito Silence VU6410F0 Rowenta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: