close
De'Longhi: Cashback Multigrill

De'Longhi: Cashback Multigrill

Actie geldig van 01/11/2020 tot 31/01/2021
Actie bekijken
Zanussi: Solden januari 2021

Zanussi: Solden januari 2021

Actie geldig van 01/01/2021 tot 31/01/2021
Actie bekijken
Senseo: 60 Dagen op proef, niet tevreden geld terug.

Senseo: 60 Dagen op proef, niet tevreden geld terug.

Actie geldig van 01/01/2021 tot 31/03/2021
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

45mm Black Samsung op Niwzi

De Samsung 45 mm mid-telefoto topkwaliteit lens heeft een F1.8 diafragma voor het maken van informele portretfoto's met professionele kwaliteit en prachtig bokeh.

Maak foto's waaruit de vreugde van een bruiloft tot uitdrukking komt of leg de glimlach van een jarig prinsesje vast, met de Samsung 45 mm mid-telefoto topkwaliteit lens. Met zijn grote diafragma van F1.8 kunnen opnames snel worden gemaakt voor uitstekende resultaten, zelfs bij weinig licht. Met zijn cirkelvormige 9-lamellen diafragma kan depth of field met bokeh die een gevoel van verwondering oproept. Dankzij de voortreffelijke scherpte en het hoge contrast, maakt u haarscherpe foto's met weinig tot geen vervorming op de voorgrond met als achtergrond een gelijkmatige, romige waas.

Hoewel u niet altijd de stilte op de set kunt afdwingen, kunt u wel video's of kristalheldere foto's maken zonder het storende gezoem van het autofocussysteem. De Samsung 45 mm mid-telefoto topkwaliteit lens maakt gebruik van een motor die met uiterst kleine stapjes zorgt voor de stille werking van het autofocussysteem. Omdat de handeling soepeler verloopt, voelt het maken van foto's veel natuurlijker aan. Wanneer u uw video afspeelt, zal uw publiek zich kunnen concentreren op de beelden en de geluiden zoals u die bedoeld heeft en worden ze niet afgeleid door de geluiden van uw lens.

Maak opnames als een professional wanneer u als toerist op reis bent. De Samsung 45 mm mid-telefoto topkwaliteit in broekzakformaat weegt niet meer dan 115 gram en is makkelijk mee te nemen, ook als u al verschillende andere lichtgewicht en compacte NX-lenzen bij u draagt. U bent altijd voorbereid voor een perfect—en geheel spontaan—portretmoment.

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

45mm Black - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 45mm Black Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: