close
Krups Dolce Gusto: 30% cashback + capsules terugbetaald

Krups Dolce Gusto: 30% cashback + capsules terugbetaald

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Galaxy Fit-e Wit Samsung op Niwzi

Je prestaties steeds ten top. De Galaxy Fit heeft een compact en strak display zodat je al je belangrijke fitnessgegevens in een handomdraai overzichtelijk kunt bekijken, wanneer jij dat wil.

Zo licht dat je niet eens beseft dat je hem draagt

Altijd klaar voor de start. De Galaxy Fit is gemaakt van duurzame, superlichte materialen, zodat je niet gehinderd wordt tijdens je trainingen en vol energie aan nieuwe uitdagingen kunt beginnen.

Genoeg power voor lange trainingen

Je hoeft je routine niet te onderbreken. De batterij van de Galaxy Fit gaat lang genoeg mee om tijdens je dagelijkse training je activiteiten te blijven volgen en berichten te ontvangen zonder dat je de verbinding met je smartphone kwijtraakt.

*De feitelijke batterijduur verschilt afhankelijk van de gebruikte functies en widgets, het aantal berichten, het aantal keren opladen en verschillende andere factoren.

Stevig genoeg om je bij te houden

Verleg steeds een beetje je fitnessdoelen. De duurzaamheid van de Galaxy Fit is volgens een militaire standaard gecertificeerd en hij is waterdicht tot 5ATM. Je kunt rustig buiten gaan sporten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stof of regen.

*De Galaxy Fit is waterdicht tot op 50 meter volgens ISO 22810:2010. Hij is niet geschikt om mee te duiken of voor watersporten onder hoge druk. Als het toestel of je handen nat zijn, moet je ze goed afdrogen voordat je het toestel gebruikt. *Voldoet aan US Military Standard (MIL-STD-810G)

Eender waar, altijd bij de hand

Verbind je telefoon en je weet dankzij de slimme meldingen van Galaxy Fit altijd wie contact met je zoekt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over binnenkomende gesprekken of afspraken te missen waarvoor je een melding krijgt.

Hou gemakkelijk al je activiteiten bij

Met Auto Workout Tracking detecteert de Galaxy Fit automatisch drie activiteiten, waaronder lopen, joggen en actief sporten. Wanneer je aan een activiteit begint via de mobiele Samsung Health-app, stuurt hij ook je hartslag naar je telefoon, zodat je je gegevens makkelijk kunt controleren en opvolgen.

Slimmer opvolgen, beter slapen

Met Auto Workout Tracking detecteert de Galaxy Fit automatisch drie activiteiten, waaronder lopen, joggen en actief sporten. Wanneer je aan een activiteit begint via de mobiele Samsung Health-app, stuurt hij ook je hartslag naar je telefoon, zodat je je gegevens makkelijk kunt controleren en opvolgen.

* Om de Samsung Health-app op je Galaxy Fit te gebruiken moet je je eerst registreren en je horloge koppelen aan een compatibele smartphone

Geschikt voor alles wat je doet

Wanneer je aan de slag wil gaan, wil je niet dat je ook maar ergens door wordt gehinderd. Daarom is de Galaxy Fit zo compact, licht en minimalistisch vormgegeven dat je die de hele dag kunt dragen zonder dat je het doorhebt.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 39 99

Galaxy Fit-e Wit

Samsung

Galaxy Fit-e Wit - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Galaxy Fit-e Wit Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: