close
Fujifilm X-series: Bespaar tot €400

Fujifilm X-series: Bespaar tot €400

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
AEG Ecoline: Tot €150 cashback

AEG Ecoline: Tot €150 cashback

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Galaxy Fit Silver Samsung op Niwzi

Licht, duidelijk en supersnel

Zie in een oogopslag alles wat je nodig hebt. Je fitnessstatistieken consulteer je in no time en krijg je op het Full Color AMOLED Display helder in beeld. In een handomdraai krijg je alles in hoge resolutie te zien.

Zo licht dat je niet eens merkt dat je hem draagt

Altijd klaar voor de start. De Galaxy Fit is gemaakt van duurzame, superlichte materialen. Zo word je niet gehinderd tijdens je trainingen en kun je vol energie aan je nieuwe uitdagingen beginnen.

Genoeg power voor lange work-outs

Leg de lat gerust wat hoger. De Galaxy Fit heeft meer dan genoeg power voor je dagelijkse work-outs, dus je kunt nog wat langer doorgaan om je fitnessdoelen te behalen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken om een platte batterij als je je activiteiten bijhoudt.

*De feitelijke batterijduur verschilt afhankelijk van de gebruikte functies en widgets, het aantal berichten, het aantal keren opladen en verschillende andere factoren

Stevig genoeg om je bij te houden

Verleg steeds iets meer je grenzen om je fitnessdoelen te bereiken. De duurzaamheid van de Galaxy Fit voldoet aan een militaire standaard en hij is waterdicht tot 5ATM. Je kunt rustig buiten gaan sporten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stof of regen.

*De Galaxy Fit is waterdicht tot op 50 meter volgens ISO 22810:2010. Hij is niet geschikt om mee te duiken of voor watersporten onder hoge druk. Als het toestel of je handen nat zijn, moet je ze goed drogen voordat je het toestel gebruikt. *Voldoet aan US Military Standard (MIL-STD-810G)

Laat je hart spreken

Het begint allemaal met je hart. De Galaxy Fit volgt je hartslag ook als jij er niet aan denkt. Hij geeft je een melding als je hartslag in rust boven een bepaald niveau komt.

* Alleen bedoeld voor algemene welzijns- en fitnessdoeleinden.

Geavanceerde fitnesstracker

De Galaxy Fit is niet zomaar een fitnesstracker. Hij houdt je op de hoogte en geeft je de mogelijkheid om meteen met voorgeprogrammeerde teksten te reageren op binnenkomende berichten. Hij synchroniseert Do Not Disturb-instellingen met je telefoon zodat je niet wordt gestoord en geeft zelfs de optie voor een Roaming Clock* als je in een andere tijdzone komt.

* Deze functie wordt in de toekomst ondersteund. **Meldingen op het gebruikersinterfacescherm kunnen per land verschillen, omdat sommige taalfonts niet worden ondersteund. De Quick Reply-functie is in deze landen ook niet beschikbaar.

Hou gemakkelijk al je activiteiten bij

De Galaxy Fit houdt automatisch tot zes activiteiten bij zodat jij je helemaal kunt focussen op fit worden. Je kunt in de Samsung Health-app tien voorkeursactiviteiten uit meer dan 90 work-outs selecteren en personaliseren. Bovendien kun je ook een favoriete activiteit registreren voor een snelle start.

* Om de Samsung Health-app op je Galaxy Fit te gebruiken moet je je eerst registreren en je horloge verbinden met een compatibele smartphone.

Slimmer tracken, beter slapen

Met behulp van de automatische slaaptracker analyseert de Galaxy Fit je slaapritme voor alle vier de slaapfasen en zie je in een oogopslag of je voldoende slaap krijgt. De Samsung Health-app geeft inzicht in nuttige informatie zoals slaaptijd.

* Om de Samsung Health-app op je Galaxy Fit te gebruiken, moet je je eerst registreren en je horloge verbinden met een compatibele smartphone.

Maak je geen zorgen

Hou stress onder controle. Controleer je stressniveau op de Galaxy Fit als je denkt dat het misschien wat uit de hand loopt en volg de geleide ademhalingsoefeningen om stress tegen te gaan.

* Beschikbaarheid kan verschillen per land of regio. * Alleen bedoeld voor algemene welzijn- en fitnessdoeleinden.

  • AMOLED-kleurenscherm

  • Sporten, slaap en stress meten met hartslagmonitor

  • Slimme meldingen & snel antwoorden


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 99 99

Galaxy Fit Silver

Samsung

Galaxy Fit Silver - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Galaxy Fit Silver Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: