close
De'Longhi Comfort: Service pakket

De'Longhi Comfort: Service pakket

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
Philips Airfryer: €20 cashback

Philips Airfryer: €20 cashback

Actie geldig van 08/03/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Galaxy tab a9 studio 100 bundle Galaxy tab a9 studio 100 bundle Tablets € 199,99
Galaxy Tab Active5 5G Galaxy Tab Active5 5G Tablets € 579,99
Galaxy Tab A9+ 128G (5G, 11inch) Graphite Galaxy Tab A9+ 128G (5G, 11inch) Graphite Tablets € 349,00
Galaxy Tab A9+ 128G (Wi-Fi, 11inch) Graphite Galaxy Tab A9+ 128G (Wi-Fi, 11inch) Graphite Tablets € 299,00
Galaxy Tab A9+ 64G (5G, 11inch) Graphite Galaxy Tab A9+ 64G (5G, 11inch) Graphite Tablets € 299,00
Galaxy Tab A9+ 64GB (5G, 11inch) Mystic Navy Galaxy Tab A9+ 64GB (5G, 11inch) Mystic Navy Tablets € 299,00

Galaxy Tab S6 10.5 128GB Wifi + 4G Blauw Samsung op Niwzi

Creativity without boundaries

Deze grensverleggende all-in-one tablet heeft een S Pen die nieuwe integratiemogelijkheden biedt voor zowel werk als ontspanning. Benut ten volle je potentieel en zet iedere uitdaging om in een kans dankzij een tablet die je voorbereidt op alles wat er maar op je pad komt.

Blijft vastzitten zodat je die nooit vergeet

Nu heb je de S Pen altijd bij je. In de subtiele inkeping op de rug wordt de S Pen magnetisch bevestigd op de achterkant zodat je ze altijd bij de hand hebt om iets op te schrijven en je ideeën vast te leggen. De S Pen laadt automatisch op van zodra je die bevestigt.

*Bevestig de S Pen voor het eerste gebruik op het oplaaddeel achteraan het toestel om ze draadloos op te laden. **Als de S Pen volledig opgeladen is, gaat ze 11 uur mee op stand-by. De eigenlijke levensduur van de batterij kan verschillen afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

Schrijf het op

Met de S Pen in je hand kun je je ideeën de vrije loop laten. Haal Samsung Notes erbij terwijl je een aparte video afspeelt om je gedachten meteen op te schrijven. Pas de transparantie van het venster aan om aantekeningen te maken zonder het afspelen te onderbreken en je creativiteit de vrije loop te laten.

Alles onder controle

Via Bluetooth bedien je met een druk op de knop op de S Pen je toestel vanop afstand. En met de nieuwe Air Actions van de S Pen kun je je tablet intuïtief bedienen met handgebaren. Maak presentaties, speel video's af en nog veel meer zonder je tablet bij de hand te nemen.

*De afstandsbediening van de S Pen heeft in een open ruimte een bereik van 10 meter. Prestaties afhankelijk van omstandigheden.

Schets er op los

Je kunt urenlang nauwkeurig tekenen en schetsen. De S Pen heeft 4.096 verschillende drukpunten voor levendige composities en penseelstreken en ligt gemakkelijk in de hand, zodat je niet snel moe wordt. Geef je over aan je creativiteit wanneer jij maar wil met een pen die je altijd bij de hand hebt.

Shortcut naar desktopervaring

Gebruik de slanke tablet voor een volledige desktopervaring met Samsung DeX. De draagbare BookCover Keyboard* van de Galaxy Tab S6 is uitgerust met een speciale toets voor snelle DeX-toegang en een touchpad om je werkruimte compleet te maken. Met een HDMI-kabel sluit je de tablet aan op een ander scherm en zo heb je nog meer ruimte om dingen te doen.

*Ga naar de officiële Samsung DeX-pagina voor de uitgebreide en steeds groter wordende lijst van apps die worden ondersteund en voor meer informatie over Samsung DeX. **De Galaxy Tab S6 BookCover Keyboard wordt apart verkocht.

Comfortabel multitasken

Maak optimaal gebruik van apps die in een gesplitste schermweergave werken op de Galaxy Tab S6 in Multi Window. Met slechts één klik splits je het scherm en kun je apps zoals Galerij, E-mail en Samsung Notes tegelijkertijd gebruiken op het schermformaat van je keuze, zodat je precies kunt werken zoals jij dat wil.

*Apps die gesplitste schermweergave ondersteunen zijn: Galerij, Rekenmachine, Berichten, Samsung Notes en Video. Bepaalde apps van derde partijen kunnen ook gesplitste schermweergave ondersteunen.

Complete filmstudio

De Galaxy Tab beschikt nu voor het eerst over een dubbele camera met een 13 MP en 5 MP camera aan de achterkant. Gebruik de ultragroothoeklens en slimme AI om professionele opnames te maken en de kleuren te optimaliseren. En met Adobe Premiere Rush voor Samsung maak je heel eenvoudig video's van studiokwaliteit van begin tot eind.

*Beschikbaarheid Adobe Premiere Rush voor Samsung kan verschillen per land of regio en moet eerst uit de Galaxy Store worden gedownload voor gebruik.

Nieuwe generatie neural processing power

De neural processing unit van de Galaxy Tab S6 biedt niet alleen geavanceerde specificaties voor gamen zonder vertraging, maar nog veel meer. De snellere processing van het neurale netwerk zorgt voor maximale efficiëntie van AI-applicaties en Bixby Vision past geavanceerde leertechnologieën toe voor een betere scèneherkenning.

? 2018 Epic Games, Inc. Epic Games, Fortnite en hun logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Epic Games in de VS (Reg. U.S. Pat & Tm. Off.) en andere landen. Alle rechten voorbehouden.

Alle ruimte voor je favoriete content

Kies voor het beste uit twee werelden met specificaties van topniveau en de slanke body van een tablet. Kies voor 6 GB geheugen en 128 GB opslagruimte of voor 8 GB en 256 GB. Met een SD-kaart kun je je opslagruimte met een extra terabyte vergroten zodat je al je content op één plaats kunt opslaan.

*Daadwerkelijke opslagcapaciteit kan verschillen per land of regio. **MicroSD-kaart apart verkrijgbaar. Beschikbaarheid kan verschillen per land en fabrikant.

Power die de hele dag meegaat

De krachtige 7.040 mAH batterij van de Galaxy Tab is goed voor 15 uur video afspelen en geeft je elke dag weer de vrijheid om zonder oplader op pad te gaan. Gebruik de snelle USB Type C-oplader om snel op te laden of kies voor het POGO-oplaadstation om op een ander manier op te laden.

*Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest volgens de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 6.840mAh (opgegeven batterijcapaciteit). De eigenlijke levensduur van de batterij kan verschillen afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren. **POGO-oplaadstation is apart verkrijgbaar.

Tikken en ontgrendelen

De Galaxy Tab S6 is uitgerust met een optische vingerafdruklezer op het scherm voor optimaal gemak en beveiliging. Hou je vinger tegen het scherm om je tablet te ontgrendelen - je hoeft alleen maar even op het scherm te drukken en geen wachtwoord te onthouden.

#Stream #Fast #Lessbuffering

Met een Wi-Fi-verbinding ben je sneller bij je content op de manier die jij wil. Met upload- en downloadsnelheden van 867 Mbps hoef jij nooit gas terug te nemen.

*Prestaties kunnen verschillen afhankelijk van afstand en netwerkkwaliteit.

Bixby heeft aan één woord genoeg

Kies voor een smart home met SmartThings en de nieuwe Bixby. Bedien je toestellen met één app op je Galaxy Tab S6 en hou alles onder controle zelfs wanneer je niet thuis bent. Bixby herkent je stem en geeft je praktische informatie voor een smart gebruik via Bixby en de Galaxy Tab S6.

*Werkt alleen met toestellen die compatibel zijn met SmartThings. Compatibele toestellen kunnen per land verschillen. Controleer de compatibiliteit op www.samsung.com/smartthings **Bixby Voice wordt ondersteund in 8 talen; Engels (US/VK), Koreaans, Chinees (Mandarijn), Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Eindelijk een goede reden om je telefoon weg te leggen

Blijf in contact, ook als je je telefoon niet bij de hand hebt. Met de Galaxy Tab S6 synchroniseer je naadloos je Galaxy-smartphone zodat je nooit nog een oproep mist. Zo kun je op belangrijke berichten reageren en blijf je altijd op de hoogte.

*Call and Message Continuity op andere toestellen wordt ondersteund tussen Samsung-toestellen met een Android P-besturingssysteem en 3 GB RAM of meer. De datum waarop deze service geïntroduceerd wordt, kan per regio, provider en toestel verschillen.

Je Galaxy Tab S6 perfect verbinden

Synchroniseer naar een hoger niveau met een ecosysteem dat toestellen zo uit de doos probleemloos met elkaar laat samenwerken. Maak van je Galaxy Tab S6 een control hub voor je andere toestellen en neem je content met je mee. Met slechts één Samsung-account regel je alles en kun je ongehinderd je gang gaan.

*Ieder toestel moet verbonden zijn met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk. **Voor interoperabiliteit via SmartThings dienen alle toestellen geregistreerd te zijn op één Samsung-account.

Kies je favoriete kleur

Stel je eens voor dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan met een toestel dat maar 5,7 mm dik is en 420 gram weegt. Dat is wat je krijgt met de Galaxy Tab S6. Dit kleine toestel maakt ruim baan voor jouw grootse prestaties. Je hebt de keuze uit drie schitterende kleuren: Cloud Blue, Rose Blush en Mountain Gray, met een pen in een bijpassende kleur.

*De productkleuren kunnen per land, regio of provider verschillen.

Relax met schitterend beeld en geluid

Het nagenoeg randloze sAMOLED-display heeft een 10,5'' 2560x1600 WQXGA-scherm, 287 ppi en een beeldverhouding van 16:10, wat ideaal is voor urenlang kijk- en leesplezier. Laat je helemaal onderdompelen door de content met vier luidsprekers die een ongekend geluid geven in zo'n dunne body.

*Spotify is alleen voor gebruikers die nieuw zijn bij Premium, die een Samsung-account hebben en van Samsung bericht hebben gehad over dit aanbod. **De Spotify-app is alleen beschikbaar in landen waar Spotify ondersteund wordt. Als je naar een ander land reist, is Spotify mogelijk niet beschikbaar.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 779 99

Galaxy Tab S6 10.5 128GB Wifi + 4G Blauw

Samsung

Galaxy Tab S6 10.5 128GB Wifi + 4G Blauw - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Galaxy Tab S6 10.5 128GB Wifi + 4G Blauw Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: