close
AEG Steelstofzuiger serie 7000: Gratis laadstation

AEG Steelstofzuiger serie 7000: Gratis laadstation

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
De'Longhi luchtontvochtiger: 2 weken op proef

De'Longhi luchtontvochtiger: 2 weken op proef

Actie geldig van 01/09/2023 tot 31/03/2024
Actie bekijken

NK36N5703BS Samsung op Niwzi

Stille luchtverversing

Goede ventilatie is essentieel voor een comfortabele, gezonde kookomgeving. Het nagenoeg stille Power Ventilation System met Booster ververst de lucht in een oogwenk. Dankzij de afzuigcapaciteit van 722 kubieke meter per uur verdwijnen dampen en geurtjes ongekend snel en stil uit de keuken.

Dubbele controle

Bespaar jezelf tijd en moeite; je hoeft je kookplaat en dampkap nu niet meer apart te bedienen. Auto Connectivity* zorgt ervoor dat ze verbonden zijn en toont de status van de apparaten. Zo kun je dankzij de one-touchbediening van de kookplaat tegelijkertijd de dampkap bedienen. Je zet ze in één keer aan en uit, voor het ultieme gebruiksgemak.

Heldere verlichting

Dankzij de heldere LED-verlichting zie je precies waar je mee bezig bent. Het licht wordt gelijkmatig over de hele kookplaat verdeeld. LED-lampen gebruiken bovendien veel minder energie, gaan veel langer mee en zijn makkelijker en goedkoper te vervangen. Zo wordt je elektriciteitsrekening dus lager en geef je veel minder uit aan nieuwe lampen.

Blijft extra schoon

Een duurzaam, makkelijk te onderhouden filter van aluminium beschermt de afvoerventilator en verlengt de levensduur van de motor. De filter houdt olie en stof tegen zodat de motor er niet door verstopt raakt en de luchtstroom niet wordt gehinderd. En het hoeft maar eens in de 3-4 weken te worden schoongemaakt. Dat gaat trouwens heel makkelijk, want het is wasbaar en klein genoeg voor de vaatwasser.

Bediening met je vingertoppen

Je bedient je afzuigkap heel simpel met de touchbediening. Het heldere LED-scherm is duidelijk en makkelijk te lezen. Bovendien is het touchscreen net zo eenvoudig te bedienen als dat van een smartphone. Zo verander je de instellingen in een enkele beweging. De elegante look van de afzuigkap geeft je keuken daarnaast een stijlvolle uitstraling.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 699 00

NK36N5703BS

Samsung

NK36N5703BS - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: NK36N5703BS Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: