close
Fritel Friteuse Turbo SF: Beckers frikandellen gratis

Fritel Friteuse Turbo SF: Beckers frikandellen gratis

Actie geldig van 15/03/2024 tot 15/05/2024
Actie bekijken
Bamix Mixer Voorjaarsactie 2024

Bamix Mixer Voorjaarsactie 2024

Actie geldig van 25/03/2024 tot 09/06/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

BRD27600EWW/EF BRD27600EWW/EF Koelkast vrijstaand € 1.399,00
RF50C510EB1/EF RF50C510EB1/EF Koelkast vrijstaand € 1.749,00

RF56J9041SR Samsung op Niwzi

Alles blijft langer vers in deze schitterende koelkast. Het apparaat is precies even diep en hoog als je aanrecht, zodat het naadloos aansluit bij de rest van de keuken. Toch gaat deze ijskast heel wijd open en kan je overal gemakkelijk bij. De inhoud blijft verser dankzij het Triple Cooling System en de variabele temperatuurtechnologie.

Revolutionair koelsysteem

Het drievoudige koelsysteem zorgt voor een optimale, onafhankelijke temperatuurregeling en maximale luchtvochtigheid in drie compartimenten, en voorkomt dat geuren zich vermengen. Een metalen koelplaat houdt de lucht langer koel.

Volmaakte harmonie

Het stijlvolle ontwerp gaat dankzij de zorgvuldig gekozen afmetingen naadloos samen met je bestaande keukeninrichting en maakt je hele keuken een beetje mooier. Volop ruimte met flexibele indeling Dankzij de Cool Select Zone+ deel je de ijskast precies zo in als jij dat wilt, en blijft alles beter vers. Het compartiment rechtsonder verandert heel gemakkelijk van een koelgedeelte naar een diepvriesvak met vier temperatuurinstellingen.

Volop ruimte met flexibele indeling

Dankzij de Cool Select Zone+ deel je de ijskast precies zo in als jij dat wilt, en blijft alles beter vers. Het compartiment rechtsonder verandert heel gemakkelijk van een koelgedeelte naar een diepvriesvak met vier temperatuurinstellingen.

Geknipt voor vlees en vis

De deur rechtsonder heeft een Chill-modus om vis, vlees en gevogelte supervers te houden dankzij de vrijwel constante temperatuur van -1°C, waarbij smaak en textuur optimaal behouden blijven.

Alles in het zicht

Flink wat koel- en vriesruimte voor voedingsmiddelen van iedere grootte en vorm. En hij heeft 4 wijd openslaande deuren zodat je alles in een oogopslag kan zien.

Gemakkelijk te vullen

Dankzij de in twee etappes inklapbare schuifplank maak je in een handomdraai plaats voor grote flessen en verpakkingen. Pas de ruimte aan zoals je wilt, terwijl je ook dingen die achterin staan goed kan bereiken.

Tijdloos stijlvol

Het tijdloos stijlvolle, verfijnde uiterlijk is bestand tegen wisselende modetrends. Dankzij de metalen contouren en verzonken handgrepen oogt je keuken ook na jaren nog steeds professioneel.

Ruimte voor grote items

Een handig groot deurvak biedt ruimte aan grotere items. Flinke pakken melk of sap passen er zó in, en er is plek voor twee rijen blikjes en flesjes. Handig voor een feestje, en je houdt ook nog eens meer ruimte over op de planken.


Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

RF56J9041SR - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: RF56J9041SR Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: