close
Cuisipro: Voorjaarspromotie

Cuisipro: Voorjaarspromotie

Actie geldig van 20/03/2020 tot 31/07/2020
Actie bekijken
Siemens: Lente actie vaatwas & koelkast

Siemens: Lente actie vaatwas & koelkast

Actie geldig van 01/04/2020 tot 30/06/2020
Actie bekijken
Le Creuset ZEN Aardewerk

Le Creuset ZEN Aardewerk

Actie geldig van 01/02/2020 tot 30/06/2020
Actie bekijken

Smappee Energiemonitor Smappee op Niwzi

Smappee tovert je huis om tot een slimmere, energiezuinigere woning. Hij identificeert al je belangrijke elektrische toestellen en geeft je moeiteloos een realtimeoverzicht van het energieverbruik en het bijbehorende kostenplaatje. Met Smappee controleer je je huis waar je ook bent! Verbind Smappee via een 'clip-on'-sensor met je zekeringkast en … Hij doet de rest! Deze versie is geschikt voor een 1 fase aansluiting.

Wist je dat alle apparaten een unieke elektronische handtekening hebben? Smappee maakt daar handig gebruik van om de belangrijkste elektrische toestellen in je woning te detecteren. Die informatie krijg je dan via de gratis app te zien op je tablet of smartphone. Nu kan de pret echt beginnen! Je ontvangt realtimegegevens over het verbruik en de bijbehorende kosten van de gedetecteerde toestellen. Kortom: Smappee maakt besparen eenvoudig, want je weet voortaan precies waar je energiekosten zitten.

Je krijgt een Smart Home voor de prijs van een smartphone. Met de nieuwe Comfort Plugs kun je het energieverbruik in huis van op afstand controleren met één enkele tik. De triggers in de app zorgen er bovendien voor dat je toestellen met elkaar kunnen communiceren. Via IFTTT kun je zelfs een verbinding tot stand brengen tussen je Smappee en andere toestellen in het internet der dingen (IoT). Zo kunnen je toestellen al worden ingeschakeld nog voor je thuis bent. Makkelijk, toch? Met Smappee leer je je woning elke dag een beetje beter kennen. Eerst pak je de energievreters aan, en vervolgens ontdek je stap voor stap hoe je energiezuiniger kunt wonen. Je merkt misschien niet eens het verschil in je levensstijl, maar je zal het wel merken aan je energiefactuur. Je kunt immers tot 30% besparen! Smappee detecteert je zonnepanelen en maakt een gedetailleerde analyse van hun gebruik en rendement. Zo zie je eindelijk zwart op wit wat je investering in zonne-energie betekent voor jezelf en de planeet.


Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:
€ 229 00

Smappee Energiemonitor

Smappee

Smappee Energiemonitor - Smappee is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Smappee Energiemonitor Smappee

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: