close

Gas & Water monitor Smappee op Niwzi

Monitort realtime je gas- en of/waterverbruik.

De Smappee gas- en watermonitor meet het verbruik van gas en water in je woning. Als je gas- en watermeter op maximum 2 meter van elkaar staan, kan dat met één enkele monitor. De geregistreerde gegevens krijg je realtime te zien, samen met het bijhorende kostenplaatje. Bovendien wordt abnormaal verbruik gesignaleerd. Hiermee biedt Smappee als eerste een energiebeheersysteem voor water en gas aan voor particulieren : technologisch hoogstaand en toch betaalbaar.

Sensoren

Het enige wat je hoeft te doen, is de bijgeleverde sensoren op je gas- en/of watermeter bevestigen. Let wel, de sensoren werken niet op digitale meters. De app doet de rest. Via je smartphone of tablet kan je het verbruik per dag, maand of dat jaar opvolgen. Geen onaangename verrassingen meer als je je rekening krijgt, je hebt alles al kunnen aflezen in de app. Ook aardig meegenomen is dat Smappee je tips geeft hoe en waarop je kan besparen.

Bluetooth-meldingen

Maar Smappee doet meer dan meten alleen. Doordat hij de klok rond je water en gas monitort, merkt de slimme app afwijkend verbruik op. Een lekke kraan, een gesprongen leiding of een gaslek : Smappee heeft het allemaal voor je onder controle. Als je je in de buurt van je gas- en watermonitor bevindt, krijg je daar via de Bluetooth van je smartphone of tablet meteen een melding van. Wil je, waar je ook bent, onmiddellijk op de hoogte gebracht worden?  Dat kan, in combinatie met de Smappee (solar) energiemonitor, op voorwaarde dat de twee monitors binnen de 20 meter van elkaar geïnstalleerd zijn. Je Smappee energiemonitor haalt dan  het bericht op en stuurt het via internet naar je smartphone.

De combinatie met de Smappee energiemonitor biedt nog meer voordelen. Je krijgt meteen zicht op gas, water én elektriciteit, in realtime of per dag, per maand of per jaar,  mét de bijhorende kosten, op één enkel toestel, waar je ook bent.

De gas- en watermonitor werkt met smartphones en tablets die draaien op iOS 8.1+ of Android 4.4+ en Bluetooth 4.0 LE ondersteunen.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 119 99

Gas & Water monitor

Smappee

Gas & Water monitor - Smappee is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Gas & Water monitor Smappee

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: