close
Fritel Friteuse Turbo SF: Beckers frikandellen gratis

Fritel Friteuse Turbo SF: Beckers frikandellen gratis

Actie geldig van 15/03/2024 tot 15/05/2024
Actie bekijken
Loewe Winter Deals 2024

Loewe Winter Deals 2024

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

HiFi Zwart (SO-510BL) Sonoro op Niwzi

U wilt een revolutionaire sound, een comfortabele bediening en innovatief design in één apparaat? Stijlvolle materialen, uiterst moderne technologieën en de efficiënte en krachtige luidsprekers maken van sonoroHIFI de perfecte symbiose van esthetiek, performance en klank. sonoroHIFI is ontworpen voor audiofielen voor wie alleen het beste goed genoeg is.

Beluister elk afzonderlijk instrument in uw lievelingssong.

Verander uw woonkamer in de Scala van Milaan, het Madison Square Garden of het Rock am Ring-terrein. Beleef grote symfonieorkesten en concerten alsof u er zelf bij aanwezig bent. Want sonoroHIFI laat elke afzonderlijke toon, elk facet, elke vibrerende diepe bas en elke hoogte in een volkomen nieuwe dynamiek en kwaliteit tot zijn recht komen.

Door de D’Appolito-opstelling van de luidsprekers worden geluidsreflecties van plafonds en vloeren geminimaliseerd, wat een aanzienlijk betere ruimteakoestiek en uitstekende lokaliseerbaarheid van de stereo-ervaring oplevert.

Klank in nieuwe perfectie – geniet van een revolutionair geluid

Stijlvolle materialen, uiterst moderne technologieën en de efficiënte en krachtige luidsprekers maken van sonoroHIFI de perfecte symbiose van esthetiek, performance en klank. sonoroHIFI is ontworpen voor audiofielen voor wie alleen het beste goed genoeg is.

Comfortabele bediening, superieure klank

Doe de stekker van sonoroHIFI gewoon in het stopcontact, druk op de startknop en kies uw favoriete geluidsbron, bijv. digitale radio DAB/DAB+. Alle functies kunnen probleemloos worden geregeld via het apparaat of via de comfortabele afstandsbediening. De bediening is zo eenvoudig mogelijk ontworpen, zodat u zich op het wezenlijke kunt concentreren: de voortreffelijke topklank.

Plaats uw lievelings-cd in het apparaat en druk op de Play-knop – en u kunt direct genieten van uw muziek in een volkomen nieuwe weergavekwaliteit zonder dat u allerlei netwerkinstellingen hoeft uit te voeren. Verbind sonoroHIFI via de optische ingang met uw TV-toestel en beleef films met een levensecht geluid als in de bioscoop. Of beluister documentaties glashelder alsof de spreker vlak naast u zit.

Stream met sonoroMUSIC uw lievelingszender via Bluetooth® comfortabel op het sonoroHIFI high-end muzieksysteem. De gratis sonoroMUSIC app biedt u toegang tot meer dan 80.000 internetradiozenders met meer dan 120 verschillende genres.

Diepte, kracht en dynamiek – sonoroHIFI garandeert volmaakt muziekgenot

Stijlvolle materialen, uiterst moderne technologieën en de efficiënte en krachtige luidsprekers maken van sonoroHIFI de perfecte symbiose van esthetiek, performance en klank.

sonoroHIFI is ontworpen voor audiofielen die alleen genoegen nemen met het beste.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 1.499 00

HiFi Zwart (SO-510BL)

Sonoro

HiFi Zwart (SO-510BL) - Sonoro is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: HiFi Zwart (SO-510BL) Sonoro

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: