close
Nikon Bundelpromotie: Tot €1000 korting

Nikon Bundelpromotie: Tot €1000 korting

Actie geldig van 19/03/2024 tot 15/04/2024
Actie bekijken
Dualit Voorjaarsactie 2024

Dualit Voorjaarsactie 2024

Actie geldig van 25/03/2024 tot 09/06/2024
Actie bekijken

SEL 600mm f/2.8 G Master Sony op Niwzi

Snelle automatische scherpstelling plus verbluffende G Master-resolutie en schitterende bokeh, dit alles gesteund door professionele bediening en betrouwbaarheid.

600 mm F4 G Master-supertelelens

Snelle automatische scherpstelling plus verbluffende G Master-resolutie en schitterende bokeh in een lichte, goed gebalanceerde mobiele lens. De originele technologieën voor de XA-lens en lineaire XD-motor van Sony bieden krachtige optische en mechanische prestaties, waardoor het mogelijk is om vanaf grote afstand dynamische, prachtige opnamen te maken. Ideaal voor sport-, nieuws- en natuurfotografie.

XD-motoren voor snelle, precieze, effectieve automatische scherpstelling

Twee XD (extreme dynamic) lineaire motoren geven snelle, nauwkeurige AF en betrouwbare tracking. De SEL600F40GM is perfect voor moderne camera's, en behoudt nauwkeurig focus op snel bewegende sport- en natuuronderwerpen. Een speciaal voor deze motoren ontwikkeld regelalgoritme draagt bij aan de snelle positionering van de grote focusgroep met minimale vertraging en trillingen.

Nieuw, groot XA-element levert sublieme resolutie en bokeh

Een nauwkeurig, optisch G Master-ontwerp bevat drie fluorietelementen tegen chromatische aberratie, die een probleem kan vormen in telelenzen. Ook is een groot XA-element (extreme aspherical) geïntegreerd om uienringbokeh te vermijden. Elke lens is afzonderlijk gekalibreerd voor de ideale balans tussen resolutie en bokeh. Ook zijn optionele high-performance 1.4x en 2.0x teleconverters met XA elementen beschikbaar.

Optimale mobiliteit: lichtste in zijn klasse

Een gewicht van slechts 3040 gram, inclusief statiefmontage zorgt voor een perfecte lensbalans met compacte, lichte camerabehuizingen met E-bevestiging. Vloeiend, nauwkeurig pannen kan zowel met als zonder handstatief.

Duurzaam en betrouwbaar onder de zwaarste omstandigheden

Het stof- en vochtbestendige ontwerp biedt betrouwbaarheid voor uitdagende outdoorsituaties. Het voorste lenselement is voorzien van een fluorcoating die water, olie en andere verontreinigingen afweert. De bekleding van de lenscilinder, de statiefbevestiging, en kritieke delen aan de binnenzijde van de lenscilinder zijn van een stijve magnesiumlegering voor maximale stevigheid en duurzaamheid.

Geavanceerde functies ondersteunen professionele behoeften

Met FULL TIME DMF ingeschakeld wordt zelfs in de AF-C-modus handmatig scherpgesteld zodra de scherpstelring wordt bediend. De Optical SteadyShot-beeldstabilisatie omvat MODE 2 voor gepande opnamen, en MODE 3 voor dynamische sport- of natuuropnamen. MODE 3 biedt tevens een stabieler zoekerbeeld voor gemakkelijker framen.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 12.899 00

SEL 600mm f/2.8 G Master

Sony

SEL 600mm f/2.8 G Master - Sony is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SEL 600mm f/2.8 G Master Sony

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: