close
Fujifilm GFX Winterpromo: Bespaar tot €1600

Fujifilm GFX Winterpromo: Bespaar tot €1600

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
De'Longhi luchtontvochtiger: 2 weken op proef

De'Longhi luchtontvochtiger: 2 weken op proef

Actie geldig van 01/09/2023 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

NW-A55L Groen Sony op Niwzi

Til uw muziek naar een hoger niveau met het ongelofelijke geluid van hi-res audio en kleuren die bij u passen. De NW-A50 is gemaakt met de grootste zorg en met hoogwaardige onderdelen, zoals een robuust frame van gewalst aluminium en loodvrije, vergulde soldeer op de printplaat voor een kristalhelder geluid. Verbeterde DSEE HX herstelt gecomprimeerde geluidsbestanden. U kunt streamen via BLUETOOTH® met LDAC om de details in elk nummer te behouden.

Echt authentiek geluid met hi-res audio

Ervaar de muziek alsof de artiest recht voor uw neus staat met de hi-res audio van geweldige kwaliteit — beter dan cd. Hi-res audio reproduceert zelfs de meest subtiele nuances van geluid op studiokwaliteit.

Stevig frame van gewalst aluminium voor verbeterde geluidskwaliteit

Het hoogwaardige frame van gewalst aluminium biedt superieure stijfheid voor lage impedantie, een helder en stabiel geluid en een stevige bas.

Geavanceerde soldeer met goud voor een helderder geluid

Het uitstekende geleidingsvermogen van goud reduceert signaalverlies tot het absolute minimum. Hoogwaardige, loodvrije soldeer met een kleine hoeveelheid goud sluit het circuit van de NW-A50 aan op de batterij en zorgt voor helderder geluid en zang. 

Stijlvolle vormgeving, vernieuwde knoppen

De NW-A50 is ergonomisch en heeft een premium, gebogen behuizing die in uw handpalm past. Met de intuïtieve knoppen aan de zijkant kunt u eenvoudig uw muziek bedienen. De knoppen voor afspelen/pauze, muziekselectie en volume op het zijpaneel kunnen eenvoudig worden bediend, zelfs alleen op gevoel. 

Beter streamen via BLUETOOTH® 

Met LDAC™ wordt een conventionele BLUETOOTH®-verbinding gebruikt, maar de max. gegevensoverdracht kan oplopen tot 990 kbps. Dat is ca. 3x zoveel als bij andere audioprofielen. Dit leidt tot een betere draadloze luisterervaring dicht bij de bedoeling van de artiest. Volledige verbinding met aptX™ HD audio met firmware-update.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 200 00

NW-A55L Groen

Sony

NW-A55L Groen - Sony is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: NW-A55L Groen Sony

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: