close
Sigma Objectieven: Tot €1000 kassakorting

Sigma Objectieven: Tot €1000 kassakorting

Actie geldig van 15/03/2024 tot 30/04/2024
Actie bekijken
De'Longhi Eletta Explore: Cold Brew Gift box

De'Longhi Eletta Explore: Cold Brew Gift box

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
Siemens actie flexInduction kooplaten

Siemens actie flexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

SC-C30 Zwart Technics op Niwzi

De compacte behuizing bevat twee sets woofers en tweeters, en een 12-cm subwoofer met een lange slag. De hoorn regelt nauwkeurig de richtingskarakteristieken voor een optimale geluidsverspreiding. Bovendien zijn de luidsprekerunits radiaal op het elegant gebogen frontpaneel van de behuizing geplaatst. Dit geïntegreerde audiosysteem creëert een uitstekend stereofonisch geluid, zelfs in een grote ruimte. De subwoofer zit in het midden van de behuizing. In combinatie met de grote, lange basreflexpoort reproduceert het systeem krachtige en diepe basgeluiden.

Nauwkeurige en rijke weergave

De SC-C30 is uitgerust met drie Technics' originele JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization) fvolledig digitale versterkers. De JENO Engine stuurt elke luidsprekerunit nauwkeurig en krachtig aan. Bovendien zorgt LAPC (Load Adaptive Phase Calibration), de technologie ter verbetering van de impulsrespons, voor de ideale luidsprekeraansturing en een nauwkeurig en rijk geluid.

Getrouwe geluidsweergave van Bluetooth® en gecomprimeerde audiobronnen

De technologie geeft gecomprimeerde audiobronnen die worden gebruikt bij het streamen van muziekdiensten, internetradio en Bluetooth® in een hoogwaardige geluidskwaliteit weer. Technics Re-master technologie maakt gebruik van een eigen algoritme dat signalen reproduceert die zo dicht mogelijk bij de originele audiobron liggen. Daardoor wordt de verminderde geluidskwaliteit geëlimineerd die normaal gezien optreedt bij de reproductie van audiosignalen van gecomprimeerde audiobronnen.

Optimaal gebalanceerd geluid voor elke luisteromgeving Space Tuneâ„¢

Om het uitstekende geluid van de OTTAVAâ„¢ S SC-C30 in elke kamer en luisterpositie te garanderen, optimaliseert Space Tune de luisteromgeving van de OTTAVAâ„¢ S SC-C30. Naast de 3 vooraf ingestelde modi voor de verschillende opstelmogelijkheden; zorgt een microfoon in het hoofdtoestel voor het automatisch optimaliseren van het geluid. Een iOS-apparaat kan ook worden gebruikt om de frequentierespons met grotere precisie te meten en te compenseren. De luisteraar geniet van een hogere geluidskwaliteit, ongeacht waar het apparaat is geplaatst.

Een elegant en tijdloos ontwerp

De OTTAVA™ S SC-C30 combineert praktische functies met een elegant design. Het dikke aluminium bovenpaneel verhoogt de stijfheid van het chassis en de iconische OLED is voorzien van ronde toetsen voor eenvoudige bediening. De ribben achteraan voegen nog meer elegantie toe en versterken tegelijkertijd de werking van de interne warmteafvoer. De prachtige boogvorm helpt om ongewenste trillingen en staande golven in het chassis te elimineren en bevat technologie om een breed geluid te creëren. Hierdoor kunt u de OTTAVA™ S SC-C30 de plaats geven die het best bij de luisterpositie past. En u kunt ook kiezen voor een zwarte of witte uitvoering die bij uw kamer past.

Volledige compatibiliteit

Naast USB-weergave en analoge/optische ingang ondersteunt de OTTAVA™ S SC-C30 Bluetooth, AirPlay 2*, ingebouwde Chromecast, Spotify, Tidal, Deezer, Internetradio, Amazon Music*, Roon en Network Playback, waardoor een breed scala aan muziekbronnen comfortabel kan worden afgespeeld vanaf één enkele unit. Hoge connectiviteit ondersteunt ook multi-room (geluid in meerdere ruimtes), stereoparen en Wi-Fi, evenals iOS- en Android-besturingsapps.

Multi-room en stereopaar

Met een aantal ingebouwde Chromecast-luidsprekers kan de verscheidenheid aan muziekstreamingdiensten in verschillende kamers worden afgespeeld, of kan er verschillende muziek van kamer tot kamer worden afgespeeld. (De Google Home App is vereist.)

Als u de Technics Audio Center-app gebruikt en andere Technics/Panasonic apparatuur hebt die compatibel is met de app, kunt u ook genieten van andere muziekbronnen in meerdere kamers, zoals Bluetooth, AUX, optische ingang, USB, internetradio en ook OTTAVAâ„¢ SC-C30-compatibele streaming muziek. Als twee OTTAVAâ„¢ S SC-C30's zijn opgesteld en op stereo zijn ingesteld, kunt u genieten van superieur stereogeluid.

Chromecast ingebouwd

De Chromecast-functie ondersteunt een breed scala aan muziekstreamingdiensten voor eenvoudige casting vanaf een smartphone-app. En omdat de gegevens rechtstreeks naar de hoofdunit worden gestreamd, is er geen vermindering van de geluidskwaliteit en kan de gebruiker kiezen uit een brede waaier aan muziek.

Werkt met de Google Assistant

Als een Google Voice-activated Speaker in hetzelfde netwerk is opgenomen, kan Google Assistant worden gebruikt om muziek en andere functies van de OTTAVAâ„¢ S SC-C30 te bedienen. Als de gebruiker geen smartphone-app bij de hand heeft, of als de handen vol zijn, kan de muziek gemakkelijk worden afgespeeld met spraakopdrachten.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 600 00

SC-C30 Zwart

Technics

SC-C30 Zwart - Technics is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SC-C30 Zwart Technics

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: