Elke maaltijd zal een ervaring zijn wanneer u kookt met de CombiSteam Pro-oven en het professionele Full Taste Steam-systeem. Het is voorzien van drie kookmodi - warmte, stoom en combinatie. In de modus combinatie zal het systeem zich automatisch aanpassen aan de juiste combinatie van warmte en stoom. Dus het helpt u om altijd te zorgen voor een goudbruine en krokante laag en een sappige binnenkant. Of u nu vlees aan het roosteren of grillen bent, brood aan het bakken bent of heerlijke desserts aan het creëren bent of de SousVide-functie die geïnspireerd is op de apparaten die we creëren voor professionele restaurants gebruikt - u kunt ervan op aan dat uw kookkunsten zich tot een nieuw niveau ontwikkelen.
Ontdek nieuwe en intense smaken
Met de Sous Vide-functie kunt u uw etenswaren, kruiden en specerijen stomen in vacuüm afgesloten zakjes op een lage temperatuur. Hierdoor worden de aroma's versterkt, voor een ongeëvenaarde beleving van smaak en textuur.
Gemakkelijke toegang tot de juiste instellingen voor uw gerecht
Met dit LCD-tekstdisplay is het goed koken van uw gerechten heel eenvoudig. De VarioGuide heeft 220 vooraf instelde instellingen voor een grote verscheidenheid aan gerechten. De oven selecteert automatisch de juiste temperatuur, vochtigheid en tijd.
Moeiteloze reiniging met stoom
Het stoomreinigingsprogramma maakt het eenvoudig om uw oven steeds schitterend schoon te houden - moeiteloos. Het ovendisplay herinnert u eraan wanneer u het programma moet inschakelen.
Duwen, uitnemen, bijvullen - in één gemakkelijke beweging
Het waterreservoir van deze oven is gemakkelijk te verwijderen en bij te vullen aan de kraan. U moet gewoon duwen, uitnemen en bijvullen, en u bent terug klaar om gerechten te bereiden.
Bespaar energie met klasse A+
Bespaar energie en verlaag uw rekeningen met uw eigen oven met ENERGIEKLASSE A+. Effectieve isolatie, elektronische warmteregeling en een glazen deur die bestaat uit meerdere lagen met reflecterende coating zorgen voor verbeterde efficiëntie en verlaging van het energieverbruik.