AEG: setpromo

AEG: setpromo

Actie geldig van 07/03/2017 tot 31/05/2017
Actie bekijken
AEG: Comfortlift

AEG: Comfortlift

Actie geldig van 07/03/2017 tot 31/07/2017
Actie bekijken
Samsung: TV cashback

Samsung: TV cashback

Actie geldig van 12/04/2017 tot 04/06/2017
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Whirlpool Pure 1400/8 D op Niwzi

Wasmachine met 6th Sense technologie (trommel van 8 kg en 1400 t/m). Biedt een SuperEco programma: één van de meest efficiënte programma’s op de markt en is specifiek ontworpen om tot 40% energie te besparen bij een volle lading (ten opzichte van een wasautomaat met energieklasse A). Een combinatie van een langere wascyclus zonder te snelle stijging van de temperatuur en minder trommelbewegingen zorgt voor een lager energieverbruik. Gebruik het SuperEco programma samen met de Startuitstelfunctie en u bespaart bovendien nog eens extra door uw wasautomaat ’s nachts te laten draaien tegen een lagere energieprijs.
De Clean+ optie garandeert zelfs bij lage temperaturen optimale wasresultaten. Whirlpool heeft een speciale meerfasencyclus ontwikkeld die in combinatie met het gebruik van een vlekkenmiddel de werking van elke actieve stof optimaliseert, zodat u zelfs bij lage temperaturen betere wasresultaten behaalt en afrekent met hardnekkige vlekken. De Clean+ optie is even doeltreffend voor witte als voor gekleurde was, en is dus geschikt voor delicate, katoenen of synthetische kleding die niet op hoge temperatuur gewassen kan worden. En door op een lagere temperatuur te wassen, profiteert u bovendien van 40% minder energieverbruik.

Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Pure 1400/8 D - Whirlpool is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? WhirlpoolPure 1400/8 D

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WhirlpoolPure 1400/8 D

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: