close
Magimix: Expresso

Magimix: Expresso

Actie geldig van 02/05/2018 tot 15/07/2018
Actie bekijken
Magimix: Papill'hot

Magimix: Papill'hot

Actie geldig van 02/05/2018 tot 15/07/2018
Actie bekijken
Loewe: Nu € 500 inruilvoordeel op OLED

Loewe: Nu € 500 inruilvoordeel op OLED

Actie geldig van 01/04/2018 tot 14/07/2018
Actie bekijken

Roomba 980 iRobot op Niwzi

De Roomba 980 zorgt met één druk op knop voor schonere vloeren in het hele huis. De Roomba 980 stofzuigrobot zuigt moeiteloos een complete woonlaag van uw huis, houdt bij waar hij zich bevindt en laadt zichzelf op tot het werk is gedaan.

Het nieuwe AeroForce reinigingssysteem met tapijtboost zuigt automatisch extra krachtig op tapijten, waar dat het meest nodig is.

En met de iRobot HOME App kunt u de reiniging van uw huis heel handig overal en op elk gewenst moment plannen en starten.

Slim

Reinigt een complete woonlaag: iAdapt® 2.0 navigatie met visuele lokalisering zorgt ervoor dat de Roomba 980 stofzuigrobot moeiteloos en efficiënt navigeert in de verschillende vertrekken van een complete woonlaag en bovendien steeds de eigen locatie bijhoudt.

Laadt zich zelf automatisch op en hervat de taak tot de klus is geklaard: Roomba 980 kan maximaal twee uur achterelkaar werken en laadt zichzelf vervolgens automatisch op om de reiniging te hervatten tot de hele klus is geklaard.

Navigeert door meerdere vertrekken: met iAdapt 2.0 Responsive Navigation volgt de Roomba 980 robot een zeer efficiënt reinigingspatroon en een heel scala aan sensoren zorgt ervoor dat de robot zich kan aanpassen aan dagelijkse rommel en meubels.

Reinigt onder banken en stoelen: door het lage ontwerp kan Roomba ook reinigen onder de meeste meubels, waardoor er geen verborgen stofnesten kunnen ontstaan.

Valt niet van de trap: afgrondsensoren zorgen ervoor dat Roomba trappen of andere gevaarlijke afgronden vermijdt.

Eenvoudig

De reiniging kan altijd en overal worden gestart of gepland: met de iRobot HOME App kunt u uw stofzuigrobot heel handig overal en op elk gewenst moment programmeren en starten. U kunt ook speciale reinigingsvoorkeuren kiezen en de status van reinigingstaken bekijken.

Reinigt alle typen vloeren: Roomba past zich automatisch aan verschillende vloersoorten aan terwijl deze zich door uw huis beweegt en reinigt net zo gemakkelijk tapijt als tegels, hardhouten vloeren en laminaatvloeren.

Keert automatisch terug naar het oplaadstation en laadt zichzelf op: Roomba keert automatisch terug naar het Home Base oplaadstation om zichzelf tijdens het reinigen opnieuw op te laden.

Reinigt volgens een schema: u kunt Roomba vooraf zo instellen dat deze maximaal zeven keer per week stofzuigt.

Kan probleemloos haren verwerken: de extractors zonder borstelharen voorkomen dat haar en ander stof zich ophoopt en dat er verstoppingen ontstaan, waardoor Roomba de dagelijkse portie stof nog beter de baas kan.

Schoon

Verhoogt automatisch de zuigkracht op tapijten, waar dat het meest nodig is: het AeroForce Cleaning System met tapijtboost biedt 10 keer meer zuigkracht** door de 3e generatie motor automatisch harder te laten werken op tapijt en vloerkleden waarin zich vuil en stof nestelen.

Veegt langs wanden en in hoeken: de draaiende zijborstel zorgt ervoor dat stof en haren in de baan van het 3-staps reinigingssysteem terechtkomen.

Houdt de kleinste stofdeeltjes (tot één micron) vast: het filter van het type HEPA vangt vuil, stof en allergenen op waardoor de lucht schoon blijft.


Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

Roomba 980 - iRobot is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Roomba 980 iRobot

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: