close
Le Creuset Textiel

Le Creuset Textiel

Actie geldig van 01/09/2018 tot 31/10/2018
Actie bekijken
Greenpan set Barcelona 24-28cm

Greenpan set Barcelona 24-28cm

Actie geldig van 01/09/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken
Mepra Vintage

Mepra Vintage

Actie geldig van 23/05/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken

SC-UA7 Panasonic op Niwzi

Draadloze luidspreker

Leven met muziek opnieuw uitgevonden

Met een stijlvolle toets en een adembenemend geluid, is Urban Audio volledig opnieuw ontworpen met fantastiche functies, allemaal met het doel om perfectie in verfijning te bereiken.

Het is tijd om elke golf van emotie te voelen in elke muzieknoot. En om de muziek in uw leven naar een heel nieuw niveau te brengen, voor u en uw geliefden.

De enige elegante muziekervaring ! Laat Urban Audio een rijke nieuwe resonatie brengen in uw leven.

Dynamisch geluid uit de alles-in-één luidspreker

Om voldoende geluidsdruk te bereiken, beschikt de UA7 over 10 luidsprekers: vier tweeters van 6 cm, vier midrange-woofers 8 cm en twee superwoofers van 16 cm. De woofers van 16 cm worden rug aan rug geplaatst om trillingen te elimineren en een storingsvrij geluid te produceren. Door de midrange-woofers en tweeters aan drie zijden te plaatsen wordt een 180 graden ruimtevullend expansief geluid bereikt, waar u ook bent.

Overweldigende ba en resonantie

Airquake bass

De robuuste bas en resonantie die nodig zijn om ambiance te brengen op een fantastische party: werden nog meer met het unieke Bass Reflex-systeem. Unieke poorttechnologie duwt het geluid vooruit zonder verlies van resonantie van geluiden die van achter de wooferunit worden gegenereerd. Dit versterkt de bas nog meer voor een krachtige airquake ervaring.

Combinatie van functionaliteit met design

Stijlvol zeshoekig design

Het zeshoekige boxdesign vereist slechts een kleine hoeveelheid installatieruimte terwijl een dynamisch geluid wordt geleverd met een brede richtingsgevoeligheid. Dit toestel beschikt niet alleen over zuiver sonisch vermogen, maar heeft ook een aanraaksensorknop met oplichtende witte cirkels op een gespiegeld bovenpaneel met stijlvolle blauwe centrale verlichting. Dit alles is harmonieus gecombineerd voor een betere bruikbaarheid en een optimaal gevoel van aanwezigheid.

Deel uw nummers met vrienden

Panasonic Max Juke App

De Panasonic Max Juke-app brengt het feest een stap verder. Gebruik deze app voor het overdragen van meerdere geluidsbronnen van uw smartphone naar het interne geheugen van 4 GB, voldoende voor het opslaan van ca 1000 nummers. Bovendien beschikt de UA7 over twee USB-terminals zodat u niet alleen muziek direct kunt afspelen, maar ook kunt delen. En met de mix play-functie kunt u titels op aanvraag afspelen zodat de ambiance top blijft op je feest.

 

 

 

 


Kenmerken mode_editWijzigen

SC-UA7 - Panasonic is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SC-UA7 Panasonic

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: