close
Actieweken: Vaatwassers met Zeolith

Actieweken: Vaatwassers met Zeolith

Actie geldig van 01/04/2018 tot 31/05/2018
Actie bekijken
Cashback ontbijt

Cashback ontbijt

Actie geldig van 26/03/2018 tot 17/06/2018
Actie bekijken
Greenpan Essentials Grill

Greenpan Essentials Grill

Actie geldig van 01/05/2018 tot 30/06/2018
Actie bekijken

KX-HNS102EX2 Panasonic op Niwzi

Sensoren voor bewegingsbeveiliging

Bewegingssensoren sturen een signaal naar de hub als ze beweging detecteren om meldingen naar je smartphone te sturen, een alarm te laten klinken of andere Smart Home-apparaten in te schakelen.

* Dit product moet worden gebruikt in combinatie met de hub(KX-HNB600)-eenheid. De hub is inbegrepen in alle Smart Home Kits. Een totaal van 50 sensoren (zoals bewegingssensoren, raam- / deursensoren, waterlek sensoren en glasbreuk sensoren), indoor sirenes, slimme stekkersplug, toegang stoetsenborden, sleutelhanger -afstandsbedieningen, en back-up accu kan worden geregistreerd op de hub.

Sensoren voor bewegingsbeveiliging

Smart Home bewegingssensoren kunnen naast het detecteren van inbrekers en activeren van alarmgeluiden of camera's ook gebruikt worden om verschillende handige effecten voor thuisautomatisering in te stellen. Een getriggerde bewegingssensor op de trap kan bijvoorbeeld een lamp in de hal beneden inschakelen die op een Smart Plug is aangesloten . Je kunt ook de gevoeligheid van bewegingssensoren aanpassen, zodat ze niet per ongeluk getriggerd worden door huisdieren.

Ga verder

Het Panasonic Smart Home System heeft een bereik van 300 meter. Dit betekent dat je camera's, sensoren en smartplugs met elkaar kunnen communiceren en door jou bediend kunnen worden, ongeacht hoe groot je huis of tuin is.

Geen maandelijkse kosten

Nadat je je Panasonic Smart Home-kit hebt aangeschaft, zijn er geen bijkomende kosten meer. Je betaalt geen maandelijkse abonnementskosten zoals wel vaker het geval is bij beveiligingssystemen. De besturingsapp is gratis, er zijn geen cloudkosten en je krijgt zelfs een gratis SD-kaart in de hub. 

Veiliger dan Wi-Fi

Panasonic Smart Home-apparaten communiceren met elkaar via een draadloze ULE-standaard (Ultra Low Energy) die onzichtbaar is voor gewone consumentenelectronica, en niet via de normale, gemakkelijk te hacken Wi-Fi-technologie.

Eenvoudige installatie

Het Panasonic Smart Home System werkt draadloos en is dus gemakkelijk te installeren. Sluit de hub gewoon aan op je netwerk, download de besturingsapp naar je smartphone en koppel elk apparaat met de hub. Elke koppeling is volledig veilig. One Push-koppeling betekent dat je slechts op één knop op elk apparaat en op één knop op de hub hoeft te drukken. En als je extra Smart Home-apparaten wilt aansluiten, doe je dit op dezelfde eenvoudige manier.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de intuïtieve app kun je elk onderdeel van het Panasonic Smart Home System bedienen via je smartphone of tablet.
Deze app kan alles: livefeeds van je camera's weergeven, verlichting in- en uitschakelen en waarschuwingen versturen als raam- of bewegingssensoren worden geactiveerd. Het kan zelfs slaapliedjes afspelen in de slaapkamer van je kinderen.
Kortom, de bediening van je volledige huis zit in je smartphone.

Je Smart Home System groeit met je mee

Met de geavanceerde Smart Home-netwerktechnologie kun je je systeem uitbreiden en aan je veranderende behoeften aanpassen. Je kunt je persoonlijke systeem opbouwen met de verschillende apparaatcombinaties die in het diagram worden weergegeven. Panasonic zorgt er bovendien op dit moment voor dat andere apparaten naadloos zullen kunnen samenwerken met jouw netwerk.


Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

KX-HNS102EX2 - Panasonic is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: KX-HNS102EX2 Panasonic

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: