close
Beauty: Tot €25 cashback

Beauty: Tot €25 cashback

Actie geldig van 30/03/2020 tot 21/06/2020
Actie bekijken
Mepra: Natura

Mepra: Natura

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Schott Zwiesel: Sensus 6 PCS

Schott Zwiesel: Sensus 6 PCS

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

UE32T5300 UE32T5300 Televisie € 349,00
UE43TU7070 UE43TU7070 Televisie € 499,00
UE50TU7070 UE50TU7070 Televisie € 599,00
UE55TU7070 UE55TU7070 Televisie € 699,00
UE58TU7170 UE58TU7170 Televisie € 849,00
UE65TU7070 UE65TU7070 Televisie € 999,00

UE43RU7020W Samsung op Niwzi

Helder en kleurrijk beeld in een elegant design
Ervaar de schoonheid van de RU Serie, Samsung’s UHD 4K TV’s. Het slanke design met de in de voet geïntegreerde Clean Cable Solution past stijlvol en discreet in elke woonkamer. Dankzij de One Remote Control ligt er slechts één afstandsbediening op de salontafel. Dynamic Crystal Color en HDR zorgen voor levendige, fonkelende beelden met rijke kleuren.

Discover striking picture quality with our RU7020 4K TV

PurColor
Bekijk uw favoriete inhoud met natuurlijke kleuren die details net zo helder weergeven als het echte werk. Krijg een kleurrijkere kijkervaring.

UHD Processor
Ontspan met een tv die zich aanpast om u het allerbeste 4K-beeld te geven.

Echte 4K kleur en helderheid
Neem geen genoegen met minder dan True 4K-kleur en helderheid. Samsung levert pure kleuren, scherp contrast en helderheid die u zou verwachten van de nieuwste 4K-resolutienormen.

UHD dimmen
Ervaar betere schaduwdetail en meer accurate kleuren met UHD-dimtechnologie die onafhankelijk de toon, helderheid en scherpte aanpast. UHD Dimming verdeelt het scherm in honderden kleine zones en regelt afzonderlijk de donkerste en helderste elementen van een afbeelding voor een uitzonderlijke kwaliteit.

Ontdek fotodetails als nooit tevoren
Zie elk moment uit het scherm barsten. Ontdek wat er op de loer ligt in de schaduw van een horrorfilm of wees getuige van de ware schoonheid van een zonovergoten landschapsscène.

Zie het grotere plaatje
Je bent nog nooit zo dichtbij geweest. Hoe groter het scherm, hoe beter het detail. Je ervaart elk moment van het spel, voelt elke explosie en zit midden in de actie.

Slank met moderne eenvoud

Slank ontwerp
Een tv die is ontworpen om er vanuit elke hoek elegant uit te zien met een ontwerp dat u minder tv en meer beeld geeft.

Minder tijd zoeken en meer tijd kijken
Universele gids
Eindelijk een tv met alles op één plek. Onze universele gids beveelt populaire shows en inhoud aan die speciaal op jou is afgestemd, wat betekent dat je meer kunt bekijken van wat je leuk vindt.

Al uw inhoud en apparaten op één plek
U hebt niet langer meerdere afstandsbedieningen op uw salontafel nodig. Bedien uw compatibele apparaten en inhoud met de afstandsbediening van de tv. Je hebt maar 3 klikken van je favoriete programma's. *

* Sommige apps zijn mogelijk niet beschikbaar bij het opstarten. Externe inhoudsproviders kunnen apps van het Smart TV-platform verwijderen of op elk gewenst moment stoppen met bijwerken.

Samsung UHD TV voldoet aan de nieuwe Apple TV-app
Apple TV
Nu kunt u voor het eerst de nieuwste films kopen, huren en bekijken, plus een abonnement nemen op en Apple TV-kanalen bekijken op uw Samsung UHD TV met de nieuwe Apple TV-app. Klik op het pictogram van de Apple TV-app en duik erin.

Naadloze verbindingen
Werk met Samsung UHD TV kan het centrum zijn van een nieuwe en handiger verbonden levensstijl. Het integreert naadloos met slimme luidsprekers en mobiele apparaten - zelfs van andere merken.

Amazon Alexa
Nieuwe Samsung UHD TV werkt met Alexa, dus je leven is nu nog eenvoudiger. Het is eenvoudig om uw Alexa-apparaten aan te sluiten. Met Samsung UHD TV's compatibiliteit, laat Alexa uw tv aanzetten, van kanaal veranderen, het volume regelen en meer.

Google Assistent
Nieuwe Samsung UHD TV werkt met de Google Assistent om uw leven gemakkelijker te maken. Wijzig kanalen, pas het volume aan, bedien het afspelen en meer met alleen uw stem.

Airplay 2
Samsung UHD TV werkt nu voor het eerst met Apple. Met AirPlay 2 ingebouwd, kunt u inhoud van Apple-apparaten streamen of delen naar het grote scherm. Speel moeiteloos video's, muziek, foto's en meer van je iPhone, iPad en Mac af op je Samsung UHD TV.

 


Design én prestaties voor een onbegrensde 3D-mulitmedia belevenis.

Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

UE43RU7020W - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: UE43RU7020W Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: