close
Schott Zwiesel Fortissimo: Promo per 6 stuks

Schott Zwiesel Fortissimo: Promo per 6 stuks

Actie geldig van 15/07/2022 tot 28/02/2023
Actie bekijken
LG extra cashback tot 1000€

LG extra cashback tot 1000€

Actie geldig van 01/08/2022 tot 21/08/2022
Actie bekijken
Loewe Summer Festival

Loewe Summer Festival

Actie geldig van 13/06/2022 tot 31/08/2022
Actie bekijken

SB-C600E-K Technics op Niwzi

Geavanceerde fasenauwkeurige aandrijving

Om muziek te reproduceren met verbeterde ruimtelijke geluidsexpressiviteit wordt vereist dat de golffronts van geluid uitgestraald uit de luidspreker allemaal uitgelijnd zijn, ongeacht de luisterpositie. Het concept van puntgeluidsbron is een van de ideale aanpakken om het te bereiken.
Om reproductie van de puntgeluidsbron te realiseren werd de coaxiale configuratie overgenomen en gecombineerd met de origineel gevormde lineaire faseplug voor het uitlijnen van fases en de vloeiende diafragma gevormd met een ondiep gevormd diafragma en vloeiende hoekranden voor minimale geluidsreflectie. Het resultaat is een sferische gold met uitgelijnde golffronts van uitgestraald geluid.
De 2-way coaxiale luidsprekerunit van de SB-C600 realiseert een heldere geluidsbeeldlocalisatie en soepel, hoogwaardig geluid vol emotie, terwijl de concepten van geluidspuntbron en lineaire fase die Technics onvermoeibaar nastreeft wordt toegepast.

Lineaire faseplug

De origineel gevormde akoestische plug is gepositioneerd op de voorste zijkant van het tweeterdiafragma en biedt een geluidsreproductiecapaciteit met hoge resolutie en een breed geluidsbeeld.

Vloeiende diafragma

Als de geluidsgolf ongeregeldheden heeft op het oppervlak voor geluidsoverdracht, raakt de golffront verstoord door de vormen van de ongeregeldheden, wat resulteert in de verslechting van frequentiekenmerken. Hoge frequenties met korte golflengtes hebben de neiging gevoeliger te zijn voor de verslechting van geluidskenmerken. De wooferdiafragma in de coaxiale luidsprekerunit heeft een holle vorm en gladde rand om geluidsreflectie te verminderen. Het resultaat is minimale verstoring van de golffronts van geluidsgolven uitgestraald van het diafragma om uitmuntende frequentierespons te realiseren en kenmerken te faseren, evenals brede directiviteit.
Deze configuratie bereikt een breed geluidsbeeld en een soepel en diep midden tot hoog frequentiebereik.

Soepele stroompoort

Een bassreflexpoort met een normale vorm produceert een grote luchtstroom-draaikolk dat irritant lawaai met hoge frequentie veroorzaakt. Technics heeft de luchtstroombeheersingsmethode geïmplementeerd die wordt gebruikt voor vliegtuigvleugels en ontwierp de dwarsdoorsnede van de poort met behulp van stroomanalyse. De optimaal ontworpen poortvorm veroorzaakt geen verstoring van de luchtstroom bij de opening en zorgt voor hoogwaardige bassreproductie met minimale ruis en superieure respons.

Stationaire constructie

Het verwijdert ongewenst of ongewild geluid grondig en reproduceert enkel het bedoelde geluid met een hoog signaal-naar-ruis ratio. De “Balanced Driver Mount Architecture” gebruikt in de topklasse SB-G90M2 is voor dit model geoptimaliseerd door volledig gebruik te maken van CAE (Computer Aided Engineering). Als aanvulling is het luidsprekerbevestigingsschot dat de luidspekerunits op zijn plek houdt nieuw ontworpen om de rigiditeit van de gehele kast te versterken. De combinatie van deze factoren maximaliseert de voordelen van de montagestructuur met de zwaartekracht in het midden. De rigiditeit en vorm van elk deel dat de coaxiale luidsprekerunit vormt is uitgebreid onderzocht om onnodige vibratie en ruis te elimineren.

Gebalanceerde aandrijvingsmontage

Om kalm geluid met weinig vervorming te creëren implementeert de SB-C600 een luidsprekerbevestigingsschot dat is gecreëerd om het ontwerpconcept met weinig resonantie, hoge rigiditeit van de SB-G90M2 te optimaliseren met CAE.
Het origineel gevormde luidsprekerbevestigingsschot houdt de spanningsconcentratie onder controle. Het luidsprekerbevestigingsschot heeft genoeg ventilatiegaten om te zorgen voor een soepele geluidsstroom vanaf de achterkant van de luidsprekerunit en een verbetering van de response terwijl lage resonantie en hoge rigiditeit te behouden. Daarnaast vermindert de structuur de vibraties van de de gehele behuizing en minimaliseert het de effecten op andere apparatuur.

Andere technologieën

Het netwerkcircuit gebruikt hoogwaardige onderdelen, zoals polypropyleen foliecondensatoren, OFC-kabels en meer. De luidsprekeraansluitingen zijn gemaakt van messing.

De woofer en tweeterdiafragma zijn gemaakt van met alumiet behandeld aluminium materiaal voor een uniforme klankkwaliteit en biedt gebalanceerd geluid als een full-range unit.

Om nauwkeurige geluidsbeeldlokalisatie te bereiken werden structurele onderdelen zoals afstandhouders en draaddoorvoeren uitgebreid geanalyseerd om ongewenste vibraties en ruis te elimineren.

Het voorschot van de behuizing van de SB-C600 heeft een coating van matte verf gecombineerd met een poeder voor een prachtige matte afwerking.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

SB-C600E-K - Technics is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SB-C600E-K Technics

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop