close
Food Processor: cashback

Food Processor: cashback

Actie geldig van 23/04/2018 tot 10/06/2018
Actie bekijken
Magimix: Expresso

Magimix: Expresso

Actie geldig van 02/05/2018 tot 15/07/2018
Actie bekijken
Braun: Nu tot 50 euro cashback

Braun: Nu tot 50 euro cashback

Actie geldig van 26/03/2018 tot 24/05/2018
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

iPhone 8 256GB (PRODUCT)RED iPhone 8 256GB (PRODUCT)RED Smartphone € 979,00
iPhone 8 64GB (PRODUCT)RED iPhone 8 64GB (PRODUCT)RED Smartphone € 809,00
iPhone 8 Plus 256GB (PRODUCT)RED iPhone 8 Plus 256GB (PRODUCT)RED Smartphone € 1.089,00
iPhone 8 Plus 64GB (PRODUCT)RED iPhone 8 Plus 64GB (PRODUCT)RED Smartphone € 919,00
iPhone 7 32GB Gitzwart iPhone 7 32GB Gitzwart Smartphone € 639,00
iPhone 7 Plus 32GB Gitzwart iPhone 7 Plus 32GB Gitzwart Smartphone € 779,00

iPhone 5S 16GB Silver (ME433NF/A) Apple op Niwzi

Een chip met 64-bits architectuur. Een identiteitssensor voor vingerafdrukken. Een betere en snellere camera. En een besturingssysteem dat is ontworpen voor 64-bits architectuur. Een smartphone met een van deze voorzieningen zou al behoorlijk innovatief zijn. Combineer al deze voorzieningen en je hebt een iPhone die zijn tijd ver vooruit is.

iPhone 5s is met precisie vervaardigd – tot op de micron. En dat zie je aan elk detail. De prachtige aluminium behuizing. Het stijlvolle metaal en glas. Saffierkristal in de thuisknop. En meer saffierkristal ter bescherming van de iSight-camera. Het design- en constructieniveau is ongekend. Daardoor is iPhone 5s ongelooflijk dun en licht en ziet hij er prachtig uit.

Je gebruikt je iPhone tientallen keren per dag, en waarschijnlijk zelfs vaker. Dat je elke keer opnieuw je toegangscode moet invoeren, is best frustrerend. Maar je wilt natuurlijk ook niet dat iemand anders je iPhone zomaar kan gebruiken. Met iPhone 5s heb je sneller en gemakkelijker toegang – op een manier die je gerust futuristisch mag noemen. Apple introduceert Touch ID: een nieuwe identiteitssensor voor vingerafdrukken.

Je hebt snel. En je hebt A7. De CPU- en grafische prestaties van de nieuwe A7-chip liggen tot 2x hoger dan die van de A6-chip. Wat nog indrukwekkender is: met de A7 is iPhone 5s de eerste 64-bits smartphone ter wereld. Architectuur van desktopklasse in een superslanke telefoon. En aangezien iOS 7 specifiek voor een 64-bits architectuur is ontworpen, wordt er optimaal geprofiteerd van de voordelen van de A7-chip.

De nieuwe M7-coprocessor vormt een hecht team met de A7-chip. Hij is speciaal ontworpen om bewegingsgegevens van de versnellingsmeter, de gyroscoop en het kompas te meten: een taak die normaal gesproken door de A7-chip zou worden uitgevoerd. Maar de M7 doet dit veel efficiënter. Fitness-apps die fysieke activiteiten meten, hebben nu toegang tot deze gegevens via de M7-coprocessor zonder dat ze continu de A7-chip hoeven aan te spreken. Zo hebben ze minder batterijvermogen nodig.

De M7 weet wanneer je loopt, hardloopt en zelfs wanneer je rijdt. Zo schakelt de Kaarten-app over van stapsgewijze navigatie voor de auto naar een wandelroute wanneer je je auto parkeert en te voet verder gaat. Als je telefoon al een tijdje niet in beweging is geweest, bijvoorbeeld als je slaapt, verlaagt de M7 het aantal netwerk-pings om je batterij te sparen.

In iPhone 5s zijn geavanceerde technologieën gebruikt die speciaal zijn ontworpen voor de hardware en de software van de iSight-camera. Nu kan iedereen overal en altijd indrukwekkende foto’s maken. Het is namelijk logischer je iPhone te leren hoe hij geweldige foto’s maakt dan mensen te leren hoe ze professionele foto’s moeten maken. Hieronder vind je een aantal van de nieuwe voorzieningen van de iSight-camera.

Als je er niet persoonlijk bij kunt zijn, kun je het in elk geval op het scherm meebeleven. Deel nieuwtjes of wens iemand welterusten in een FaceTime-videogesprek. De nieuwe FaceTime HD-camera op iPhone 5s heeft grotere pixels en een verbeterde verlichtingssensor aan de achterzijde. Dus jouw glimlach komt altijd stralend over. En omdat je in iOS 7 via FaceTime nu ook audiogesprekken kunt voeren, hoef je niet oog in oog te staan tijdens je tête-à-tête.

iPhone 5s heeft een betere netwerkdekking dan ooit. Dat betekent dat nu nog meer mensen gebruik kunnen maken van de hoge down- en uploadsnelheid. En het aantal netwerkproviders dat door iPhone ondersteund wordt, blijft maar groeien. Dus als je op reis bent, kun je op meer plaatsen profiteren van supersnelle netwerken.

Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:
€ 409 00

iPhone 5S 16GB Silver (ME433NF/A)

Apple

iPhone 5S 16GB Silver (ME433NF/A) - Apple is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: iPhone 5S 16GB Silver (ME433NF/A) Apple

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: