EVS 7010 OBSW
Greeploze culinaire lade 14 cm hoog voor het professioneel vacumeren van levensmiddelen.
Langer houdbaar: opslag en portioneren van levensmiddelen
Intensieve smaakbeleving: levensmiddelen marineren
Voorbereiden van levensmiddelen voor sous-vide koken
Eenvoudige omgang: Touch-bediening en volledig uittrekbaar
Eenvoudig openen van de lade, Push2open
Langer houdbaar en perfect voorbereid
Eén principe – veel voordelen: in onze handige vacumeerlade worden zuurstof een lucht uit de vacuümzakken gezogen. Deze methode creëert de ideale omstandigheden voor lange houdbaarheid van uw levensmiddelen. Tegelijkertijd is vacumeren de perfecte voorbereiding op sous-videbereiding in de stoomoven evenals portioneren of bevoorraden.
Passend bij elke toepassing
Kies uit drie verschillende vacuüm..
Vacuümtoestel inbouw
€ 2 599,00
ESW 7030 OBSW
Greeploze culinaire lade 32 cm hoog voor nis van 45 cm hoog voor het voorverwarmen van servies, van gerechten en voor slow cooking.
Het ultieme genot: slow cooking
Altijd de juiste temperatuur: vier functies
Comfortabel en eenvoudig: touch-bediening
Eenvoudig openen van de lade: Push2open
Zeker is zeker: timerfunctie met automatisch uitschakelen
Weinig hitte voor aromatisch resultaat
Verwen kwalitatief hoogwaardig vlees met slow cooking: met deze professionele methode wordt het vlees op lage temperaturen behoedzaam bereid, zodat aroma's en voedingsstoffen grotendeels behouden blijven. Uw vleesgerechten worden zacht, aromatisch en mals en kunnen na het bereidingsproces direct worden aangesneden. De anders benodigde rusttijd vervalt, aangezien het vocht in het vlees gelijkmatig is..
Warmhoudlades
€ 1 329,00
ESW 7010 OBSW
Greeploze culinaire lade van 14 cm hoog voor het voorverwarmen van servies, van gerechten en voor slow cooking.
Capaciteit: servies voor 6 personen.
Het ultieme genot: slow cooking
Altijd de juiste temperatuur: vier functies
Comfortabel en eenvoudig: touch-bediening
Eenvoudig openen van de lade: Push2open
Zeker is zeker: timerfunctie met automatisch uitschakelen
Weinig hitte voor aromatisch resultaat
Verwen kwalitatief hoogwaardig vlees met slow cooking: met deze professionele methode wordt het vlees op lage temperaturen behoedzaam bereid, zodat aroma's en voedingsstoffen grotendeels behouden blijven. Uw vleesgerechten worden zacht, aromatisch en mals en kunnen na het bereidingsproces direct worden aangesneden. De anders benodigde rusttijd vervalt, aangezien het vocht in het vl..
Warmhoudlades
€ 1 159,00