close
Jura Espresso: Eindejaarsactie 2024

Jura Espresso: Eindejaarsactie 2024

Actie geldig van 07/10/2024 tot 05/01/2025
Actie bekijken
Braun MultiQuick/MultiMix: Tot €40 cashback

Braun MultiQuick/MultiMix: Tot €40 cashback

Actie geldig van 01/10/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken

G-13 Vleesvork gebogen Global op Niwzi

De G-13 is de eerste vleesvork van Global, gemaakt voor gebraad in westerse stijl. De scherpe uitsteeksels houden het mes op zijn plaats terwijl je snijdt, de stijve structuur stelt je in staat om te bepalen hoe je snijdt, zodat je de perfecte Sunday Roast hebt! De Global Carving Fork is gemaakt van dezelfde materialen als de reguliere G Series artikelen en heeft hetzelfde handvat, waardoor hij comfortabel en makkelijk in gebruik is. Een alternatief voor de G-13 is de G-24, een volledig gesmede vleesvork. Het doet hetzelfde werk, maar is plat. Het is niet zo gemakkelijk te gebruiken, maar past gemakkelijk in de lade omdat de G-13 normaal gesproken niet kan worden opgeborgen in een van de blokken van Global. Overweeg om te combineren met het G-3 vleesmes voor de perfecte bijpassende set.


"GLOBAL" basis model voor keukenmessen. Gegarandeerd scherp, licht en eenvoudig schoon te maken. Assortiment bestaat uit meer dan 43 producten, in standaardafmetingen

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 84 50

G-13 Vleesvork gebogen

Global

G-13 Vleesvork gebogen - Global is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: G-13 Vleesvork gebogen Global

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: