5000MCD 67 Sujihiki 240 mm
Sujihiki 240 mm
Dit mes is een extravagante combinatie van efficiëntie en innemend design
Fijne plakjes snijden van vlees en vis, portioneren van sushi, bepaalde handelingen bij fileren van grote vissen
Voor ervaren gebruikers van Japanse messen
Deze messen moeten met de nodige voorzichtigheid worden gehanteerd, maar gebruikers worden beloond met een ultiem gevoel van scherpte
Lemmet: MC66 poederstaal, damast design, 133 lagen
Greep: traditioneel D-heft, ‘black ash’ hout
..
Sujihiki mes
€ 449,00
5000MCD 67 Shotoh 130 mm
Shotoh 130 mm
Dit mes is een extravagante combinatie van efficiëntie en innemend design
Versnijden van grotere stukken vlees en vis, grof snijden van grotere groenten
Voor ervaren gebruikers van Japanse messen
Deze messen moeten met de nodige voorzichtigheid worden gehanteerd, maar gebruikers worden beloond met een ultiem gevoel van scherpte
Lemmet: MC66 poederstaal, damast design, 133 lagen
Greep: traditioneel D-heft, ‘black ash’ hout
..
Shotoh mes
€ 339,00
5000MCD 67 Santoku 180 mm
Santoku 180 mm
Dit mes is een extravagante combinatie van efficiëntie en innemend design
Versnijden van grotere stukken vlees en vis, grof snijden van grotere groenten
Voor ervaren gebruikers van Japanse messen
Deze messen moeten met de nodige voorzichtigheid worden gehanteerd, maar gebruikers worden beloond met een ultiem gevoel van scherpte
Lemmet: MC66 poederstaal, damast design, 133 lagen
Greep: traditioneel D-heft, ‘black ash’ hout
..
Santoku-mes
€ 449,00
5000MCD 67 Gyutoh 240 mm
Gyutoh 240 mm
Dit mes is een extravagante combinatie van efficiëntie en innemend design
Versnijden van grotere stukken vlees en vis, grof snijden van grotere groenten
Voor ervaren gebruikers van Japanse messen
Deze messen moeten met de nodige voorzichtigheid worden gehanteerd, maar gebruikers worden beloond met een ultiem gevoel van scherpte
Lemmet: MC66 poederstaal, damast design, 133 lagen
Greep: traditioneel D-heft, ‘black ash’ hout
..
Gyutoh mes
€ 479,00
5000MCD 67 Gyutoh 200 mm
Gyutoh 200mm
Dit mes is een extravagante combinatie van efficiëntie en innemend design
Versnijden van grotere stukken vlees en vis, grof snijden van grotere groenten
Voor ervaren gebruikers van Japanse messen
Deze messen moeten met de nodige voorzichtigheid worden gehanteerd, maar gebruikers worden beloond met een ultiem gevoel van scherpte
Lemmet: MC66 poederstaal, damast design, 133 lagen
Greep: traditioneel D-heft, ‘black ash’ hout
..
Gyutoh mes
€ 449,00