De OptiGrill+ Snacking&Baking elektrische grill, onze nieuwste innovatie die is uitgerust met een handmatige stand en 4 temperatuurniveau's die voor eindeloze bereidingsmogelijkheden zorgen. Dankzij de ‘Automatic-Sensor-Cooking’-technologie stemt hij de temperatuur en de grilltijd automatisch af op de dikte en het aantal stuks dat op de grill worden gelegd. Hiervoor gebruikt hij 6 bereidingsprogramma’s (Hamburger, Gevogelte, Panini, Worst, Rood vlees, Vis) en een stand voor bevroren voedsel. Tegelijkertijd maakt een indicatielampje directe opvolging mogelijk: Paars tijdens het voorverwarmen, vervolgens blauw en dan groen bij de start van het kookproces, het wordt geel als het voedsel rood gebakken is, oranje als het medium is en rood wanneer het goed doorbakken is. Helemaal afgestemd op ieders behoefte: open gewoon het deksel om het vlees te verwijderen zodra het de juiste cuisson heeft en laat de rest nog even verder bakken! Dankzij de bijkomende handmatige stand met instelbare temperatuur (4 niveau's) kunt u alles bereiden. Het is zeer geschikt om groenten en fruit te bereiden .
Ontdek de OptiGrill+ Snacking&Baking elektrische grill, onze nieuwste innovatie die is uitgerust met een handmatige stand en 4 temperatuurniveau's die voor eindeloze bereidingsmogelijkheden zorgen. Dankzij het Snacking- en Bakingkeukenaccessoire met manuele stand voorzien van vier temperatuurniveau's kunt u een nog groter aantal bereidingen bakken, verwarmen/heropwarmen of roosteren. Vaatwasserbestendig accessoire met hittebestendige handgrepen voor extra gebruiksgemak. De OptiGrill+ is verbeterd met de ‘Automatic-Sensor-Cooking’-technologie en detecteert onmiddellijk het aantal stuks op de plaat, controleert de dikte en past vervolgens automatisch de kooktemperatuur en kooktijd hieraan aan voor perfecte resultaten. Met behulp van het indicatielampje en het geluidssignaal is directe opvolging voor nauwkeurig koken mogelijk en kunt u het vlees bereiden zoals jij het wilt: gaande van blue tot bien cuit. 6 bereidingsprogramma’s om perfecte maaltijden te bereiden: Hamburger, Gevogelte, Panini, Worst, Rood vlees en Vis plus een stand voor bevroren voedsel en een handmatige stand met 4 temperatuurniveau's. Bijkomende kenmerken zijn de gietaluminium platen met antiaanbaklaag, een kookoppervlak van 600cm² voor 2 tot 4 personen en een ruime opvangbak met helling van 7° om het braadvocht op te vangen.