Stoom Bak elektrische oven.
Stoomoven Serie 600 SteamBake
De toevoeging van stoom in de beginfase van het bakken zorgt voor een betere uitstraling en smaak van gebakken producten - perfect gerezen deeg en een krokante korst. Ook kip, lasagne of vis - alles wordt gelijkmatig gebakken en heerlijk!
De SteamBake-oven: voor geweldig bakken
Giet gewoon 100 ml water en druk op de SteamBake-knop voor perfect gebakken producten. Vocht helpt het deeg te rijzen, zodat het van binnen mals en zacht blijft. De hete lucht zorgt voor een goudbruine, krokante korst. Test ook het braden van kip en vis met een beetje stoom.
Thermo sonde
Het gebruik ervan verhoogt de controle over het bakproces. De vleesthermometer bewaakt de kerntemperatuur van het voedsel, zonder risico op onder- of overgaarheid. Als het eten klaar is, geeft de kerntemperatuursensor het einde van de bereiding aan en schakelt de oven uit.
Katalytische reiniging
Dankzij onze katalytische reinigingstechnologie vergeet u de noodzaak om vettig vuil uit de oven te verwijderen. Dit zelfreinigingssysteem begint automatisch te werken wanneer de oven 250°C bereikt. Hierdoor is schoonmaken nu geen probleem meer.
EXPlore-display - functionaliteit binnen handbereik
Krijg een nieuwe ervaring dankzij het snel aanpasbare LED-display met aanraaktoetsen. De dynamische interface geeft gemakkelijke toegang tot de belangrijkste functies en maakt het gemakkelijker om de temperatuur en werktijd te regelen.
Snel en gelijkmatig bakken Zelfs koken
De ventilator zorgt voor een constante circulatie van de lucht, waardoor een gelijkmatige temperatuurverdeling gegarandeerd wordt. In bepaalde omstandigheden kunnen gerechten worden gebakken met een temperatuur tot 20% lager dan bij traditionele ovens, wat tijd en energie wordt opgevangen.
Â
Â