close
De'Longhi Comfort: Service pakket

De'Longhi Comfort: Service pakket

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
Mepra Fantasia bestekset 24delig

Mepra Fantasia bestekset 24delig

Actie geldig van 28/03/2023 tot 28/02/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

15mm F1.4 DG DN Diagonal Fisheye Art L-Mount 15mm F1.4 DG DN Diagonal Fisheye Art L-Mount FOTO € 2.129,00
15mm F1.4 DG DN Diagonal Fisheye Art Sony E-mount 15mm F1.4 DG DN Diagonal Fisheye Art Sony E-mount FOTO € 2.129,00
Cover lens Cap LC1040-01 Cover lens Cap LC1040-01 FOTO € 49,00
Fotolijst AL1S15 Silver 20x25 cm Fotolijst AL1S15 Silver 20x25 cm FOTO € 9,95
Fotolijst AZ168 Doneck B 15x20 cm Fotolijst AZ168 Doneck B 15x20 cm FOTO € 7,49
Fotolijst AZ423 Doneck A 20x30 cm Fotolijst AZ423 Doneck A 20x30 cm FOTO € 10,99

806 ND 1.8 MRC nano XS PRO Digital 46 op Niwzi

Met een B+W ND MRC nano XS-Pro Digital filter wordt de hoeveelheid binnenvallend licht op je beeldsensor gereduceerd. ND filters, ook wel Neutral Density (ND) of grijsfilter genoemd, gebruik je als te veel licht je creatieve mogelijkheden beperkt. Met een Neutral Density filter kun je daardoor langere belichtingstijden of grotere diafragma-openingen gebruiken bij dezelfde lichtomstandigheden. Het 806 ND 1.8 filter neemt 6 stops licht weg.

B+W Grijsfilter 806 ND 1.8 MRC nano XS-PRO Digital (6 stops)

Met een B+W ND MRC nano XS-Pro Digital filter wordt de hoeveelheid binnenvallend licht op je beeldsensor gereduceerd. ND filters, ook wel Neutral Density (ND) of grijsfilter genoemd, gebruik je als te veel licht je creatieve mogelijkheden beperkt. Met een Neutral Density filter kun je daardoor langere belichtingstijden of grotere diafragma-openingen gebruiken bij dezelfde lichtomstandigheden. Bovendien kun je ND-filters gebruiken om overbelichting tegen te gaan als je met een dslr, actioncam of videocamera aan het filmen bent met een vaste sluitertijd.

Gevarieerde toepassing van ND-filters

De toepassingsmogelijkheden van ND-filters zijn zeer gevarieerd: een kleine scherptediepte voor portretten bij helder daglicht, creatieve bewegingseffecten met lange sluitertijden (panning), stromend water vastleggen, verlaging van je sluitertijden in de sneeuw, etcetera. Houd er wel rekening mee dat een ND-filter van nature een iets warme toon heeft, die uiteraard in de post-processing kan worden gecorrigeerd. Het B+W 806 ND 1.8 MRC nano XS-PRO Digital filter neemt zes f-stops licht weg. Afhankelijk van het type camera kan de autofocus minder goed werken, aangezien een AF-sensor een bepaalde hoeveelheid licht nodig heeft voor maximale prestaties. Een 6x ND filter wordt ook wel een big stopper genoemd en is ideaal voor lange tijdsopnamen vanaf statief. De B+W 806 ND 1.8 MRC nano XS-PRO Digital filters zijn leverbaar in alle gangbare filtermaten van 30,5 tot en met 95mm doorsnede.

B+W MRC nano coating

Alle ND MRC nano XS-Pro filters zijn gemaakt van hoogwaardig optisch glas en voorzien van een B+W MRC nano coating. MRC (Multi Resistant Coating) gecoate filters hebben een multicoating op beide zijden die zorgt voor een maximale reductie van reflecties en strooilicht. Daardoor levert een MRC nano filter briljantere kleuren en een hoger contrast. Bovendien beschermt MRC het filter tegen krassen omdat deze laag een verhoogde hardheid heeft én MRC nano coating is vuil- en waterafstotend. De nano-technologie zorgt ervoor dat druppels als het ware van het filteroppervlak af rollen. Hierdoor is reinigen van je ND-filter nog eenvoudiger. Het hydrofobe oppervlak beslaat bovendien minder snel waardoor condens op het glasoppervlak zeer snel verdwijnt bij overgang van een koude naar een warme omgeving. De MRC nano coating is aanwezig op alle XS-Pro digitale filters.

B+W XS-Pro filtervatting

De B+W ND MRC nano XS-Pro filters worden geleverd in de XS-Pro uitvoering. De XS-Pro filtervatting is een zeer dunne filtervatting die vignettering voorkomt bij de meeste groothoeklenzen vanaf 12mm voor APS-C beeldformaat camera's. De XS-Pro filtervatting is gemaakt van messing en heeft een matzwarte afwerking die reflecties tegengaat. Omdat een XS-Pro filter ook een schroefdraad aan de voorzijde van het filter heeft, kan de standaard lensdop van het objectief gebruikt worden, maar het is ook mogelijk om meerdere filters te combineren. Het combineren van filters kan echter wel vignettering veroorzaken!

Over B+W

De B+W filterfabriek werd in 1947 in Berlijn opgericht door zakelijke partners Biermann en Weber. In 1985 werd gefuseerd met de Jos. Schneider Optical Works in Bad Kreuznach. Daarna breidde de B+W filterlijn zich uit met optische filters voor wetenschap en technologie. Tevens werd vooruitgang geboekt met meerlaagse coating systemen (MC). Hierdoor werd B+W de eerste filterfabrikant ter wereld die de innovatieve water- en vuilafstotende MRC coating kon toepassen, die niet alleen reflecties voorkomt, maar ook kras- en vuilwerend werkt. Behalve optische filters maakt B+W ook handige zonnekappen en verloopringen.

B+W: Filters uit de optische hoofdklasse

Sinds 1947 is B+W als onderdeel van Schneider Kreuznach toonaangevend op het gebied van lensfilters. Schneider zelf is opgericht door Joseph Schneider in 1913 in Bad Kreuznach, Duitsland en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen van hoge kwaliteitsfilters voor allerlei soorten fotografie. Tegenwoordig behoren de B+W filters, die nog steeds volledig in Duitsland geproduceerd worden, absoluut tot de optische hoofdklasse. Bij de ontwikkelingen van de filters staat een strenge kwaliteitscontrole van elk los element in het filters hoog in het vaandel.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 81 95

806 ND 1.8 MRC nano XS PRO Digital 46

806 ND 1.8 MRC nano XS PRO Digital 46 - is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 806 ND 1.8 MRC nano XS PRO Digital 46

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: