close
HP Instant Ink Plan

HP Instant Ink Plan

Actie geldig van 21/05/2021 tot 31/12/2025
Actie bekijken
Magimix Cook Expert (XL): Tot €350 aan geschenken

Magimix Cook Expert (XL): Tot €350 aan geschenken

Actie geldig van 26/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken

10mm f/3.5 XP Nikon F AE Samyang op Niwzi

Het premium Samyang XP 10mm F/3.5 is een handmatig scherp te stellen ultragroothoekobjectief, dat de reeds uitzonderlijke Samyang beeldkwaliteit naar een nog hoger niveau brengt. De premium Samyang XP objectieven hebben een ongekend hoog oplossend vermogen, ontworpen voor professionele digitale camera's met 50 MegaPixels en voor 8K videoproducties. De XP Premium objectieven leggen de wereld vast op een unieke manier met een bijzonder fraaie scherpte en een zeer fraaie ‘starburst’ en creëren zo onvergetelijke beelden. Fotografen kunnen onder alle omstandigheden op deze objectieven vertrouwen. Het oplossend vermogen geeft een overvloed aan pixel informatie, zodat fotografen in post-productie de vrijheid hebben om het uiteindelijke beeld te maken in hun geheel eigen stijl. De verbeterde aberratiecorrectie voor de algehele helderheid en detaillering van het beeld creëren opnamen die zeer levensecht aanvoelen. 

De premium Samyang XP 10mm F/3.5 neemt geen enkele compromis wat betreft de beeldkwaliteit. Het gebruik van 3 asferische lensdelen, 1 hoogbrekend lenselement en 3 extra lage dispersie lensdelen zorgen voor het minimaliseren van extreme vervorming en hinderlijke aberraties. De flare en ghosting effecten worden ook goed onder controle gehouden door de Samyang ultra-multi- coating technologie. Nu is het eindelijk mogelijk om een wijds landschap of interieur vast te leggen met een beeldhoek van 130°. En dit in de hoogste resolutie die nu mogelijk is, zonder vertekening!?


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 1.149 00

10mm f/3.5 XP Nikon F AE

Samyang

10mm f/3.5 XP Nikon F AE - Samyang is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 10mm f/3.5 XP Nikon F AE Samyang

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: