close
AEG Ecoline: Tot €150 cashback

AEG Ecoline: Tot €150 cashback

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
Jura  Espresso Voorjaarsactie 2024

Jura Espresso Voorjaarsactie 2024

Actie geldig van 25/03/2024 tot 09/06/2024
Actie bekijken

14mm f/2.8 MkII Canon EF Samyang op Niwzi

De Samyang MF 14mm F2.8 MK2 is een ultra-groothoek en handmatig scherp te stellen objectief met een uitstekende scherpte van hoek tot hoek, zelfs bij het maximale diafragma van F/2.8. De 115,7?beeldhoek is ideaal voor het fotograferen van landschappen, interieurs, astrofotografie etc. en de ingebouwde zonnekap blokkeert op effectieve manier ongewenst licht, zodat u iedere fotografische situatie vast kunt leggen. Het speciale optische ontwerp van 14 elementen in 10 groepen (1 ASP, 1 Hybrid ASP, 1 ED, 3 HR) met UMC coating past het lichtpad door het objectief aan voor duidelijke en levendige opnames en corrigeert ook chromatische aberraties. 

De Samyang MF 14mm F2.8 MK2 heeft twee compleet nieuwe functies: "Focus Lock" & "De-click". Nu kunt u de scherpstelring op een specifiek punt vergrendelen, wat de precisie en herhaalbaarheid sterk verbetert, vooral handig bij het filmen, astrofotografie en time-lapse shots. De “ontklikte” diafragmamogelijkheid maakt een traploze fijnafstelling van het diafragma mogelijk. Door de zilveren ring van 'Click' naar 'Free' te draaien, kun je het diafragma soepel en precies instellen, zodat de juiste hoeveelheid licht wordt vastgelegd. Dit is ideaal voor het filmen omdat er dan geen haperingen in het beeld zichtbaar zijn bij het aanpassen van het diafragma.

Rondom de bajonetaansluiting bevinden zich afdichtingen tegen weersinvloeden om zo het binnendringen van vocht en/of regendruppels te voorkomen. Deze functie biedt een extra beschermingslaag bij het fotograferen in de natuur onder slechte weersomstandigheden.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 469 00

14mm f/2.8 MkII Canon EF

Samyang

14mm f/2.8 MkII Canon EF - Samyang is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 14mm f/2.8 MkII Canon EF Samyang

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: