close
Samsung Wassen en drogen: Tot €100 cashback

Samsung Wassen en drogen: Tot €100 cashback

Actie geldig van 01/07/2022 tot 31/07/2022
Actie bekijken
BK BBQ Black Steel: gratis tang

BK BBQ Black Steel: gratis tang

Actie geldig van 01/07/2022 tot 31/08/2022
Actie bekijken
BK Grills & Fish: 20% korting

BK Grills & Fish: 20% korting

Actie geldig van 01/07/2022 tot 31/08/2022
Actie bekijken

Camera Cage voor DJI Osmo Action Pgytech op Niwzi

Action cams, zoals de welbekende GoPro, zijn geweldig, omdat ze dankzij de vele beschikbare accessoires zo ongelofelijk veelzijdig zijn. DJI heeft met de DJI Osmo Action de aanval geopend op rivaal GoPro. En natuurlijk kunnen de accessoires niet achterblijven. Met de PGYTECH Camera Cage, die speciaal is ontwikkeld voor de DJI Osmo Action camera, heb je meer opties dan met de originele frame kit van DJI. Dat maakt de PGYTECH Camera Cage voor DJI Osmo Action de ideale keuze voor vloggers en filmmakers die meer connecties nodig hebben voor bijvoorbeeld licht, microfoon en statief.

Beweeg je DJI Osmo Action alle kanten op met PGYTECH Camera Cage

Met de PGYTECH Camera Cage voor DJI Osmo Action kun je alle kanten op met je action cam – letterlijk. Via de universele interface aan de onderkant maak je namelijk niet alleen een statief of selfiestick vast aan de onderkant behuizing, want je kan de verbinding ook aan de zijkant bevestigen. Dat maakt het mogelijk om ook verticaal te filmen en fotograferen. Het verwisselen van de connector levert geen gedoe op, want met de speciale PGYTECH Pin maak je hem razendsnel vast en ook weer los.

  • Veelzijdiger dan de standaard camera frame mount van DJI
  • Sluit gemakkelijk microfoon, licht en selfiestick aan op je action camera
  • De perfecte action camera accessoire voor vloggers

Cold shoes voor action cam accessoires

Wat deze camera cage extra interessant maakt, is dat hij twee cold shoes heeft aan de bovenkant en de zijkant. Daardoor kun je bijvoorbeeld een microfoon en een camera lamp aansluiten op de action cam. Aan de zijkant van de PGYTECH Camera Cage voor DJI Osmo Action is bovendien ruimte vrijgelaten, zodat je altijd toegang houdt tot de usb-poort en ook het verwisselen van geheugenkaarten geen enkel probleem is.

DJI Osmo Action eenvoudig te bevestigen

Het ontwerp van de PGYTECH Camera Cage is goed doordacht, waardoor het heel gemakkelijk is om de DJI Osmo Action in het frame te bevestigen. Je schuift gewoon de voorkant uit het frame, stopt de camera in de behuizing, en schuift de voorkant weer terug. Je action cam zit zo altijd veilig en stevig vast, welke activiteit je ook onderneemt.

PGYTECH: Alles voor je drone!

Het Chinese PGYTECH is gevestigd in Kunshan, bij Shanghai en is gespecialiseerd in drone-accessoires. Het team van engineers en designers is sinds 2010 bezig met het ontwikkelen van een van de meest complete platforms voor luchtfotografie met drones. De laatste jaren focust PGYTECH op het produceren van hoogwaardige en innovatieve accessoires die professionals en hobbyisten in staat stellen het beste uit hun DJI drones en GoPro action cams te halen. PGYTECH ontwerpt, produceert en test de producten in haar eigen fabrieken om de beste kwaliteit en de hoogste gebruiksvriendelijkheid te kunnen garanderen.


Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 29 99

Camera Cage voor DJI Osmo Action

Pgytech

Camera Cage voor DJI Osmo Action - Pgytech is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Camera Cage voor DJI Osmo Action Pgytech

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop