close
Siemens actie flexInduction kooplaten

Siemens actie flexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken
Bosch actie FlexInduction kooplaten

Bosch actie FlexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken

P967 F Con forno Verde mirto Piazzetta op Niwzi

Klassiek ontwerp voor een functionele pelletkachel met een praktische oven aan de binnenkant bekleed met roestvrij staal; het kookt door gebruik te maken van de verbrandingswarmte en u kunt ook de kooktemperaturen instellen. Bekleed met Majolica in verschillende kleuren: Bianco, Bianco Grigio, Rosso Lava, Kaki, Verde Mirto en Canapa. Verstelbare ventilatieopening aan de voorkant.

DE EFFICINTIE VAN PELLETS

Prestaties en besparingen, de optimale oplossing om warmte in huis te halen.

Voor koken en verwarmen

Het assortiment Piazzetta-apparaten biedt ook modellen met een praktische oven om te koken. Het zien van vuur in de keuken zal leuk, levendig en vreugde brengend zijn voor het hele gezin, als ze zich eromheen verzamelen en het vuur laten koken terwijl ze wachten. De oven garandeert gezond koken, ook door de anticondensklep , die eventuele stoom afgeeft die zich tijdens het koken kan opbouwen.

Voor perfect comfort in meer dan één kamer

Het gemak van een pelletkachel ligt in de eenvoudige regeling door middel van elektronisch beheer . De Multicomfort -functie stelt u in staat om het warmteniveau te meten in de kamer waar de afstandsbediening zich bevindt met zijn thermostaat , en bijgevolg het vlamvermogen aan te passen om uw ideale ingestelde temperatuur te bereiken.

Kanalen met het Multifuoco®-systeem

Het Multifuoco System® zorgt voor een gelijkmatige kamertemperatuur dankzij natuurlijke convectiestromen. Het vermijdt de gelaagdheid van warmte nabij het plafond en zorgt voor warmte op vloerniveau (onze voeten). Via een eenvoudig kanaalsysteem, bestaande uit flexibele leidingen met een kleine diameter, kunt u ook andere ruimtes in huis verwarmen, zelfs op verschillende verdiepingen.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 7.737 95

P967 F Con forno Verde mirto

Piazzetta

P967 F Con forno Verde mirto - Piazzetta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: P967 F Con forno Verde mirto Piazzetta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: