close
Philips Senseo Maestro: €25 cashback

Philips Senseo Maestro: €25 cashback

Actie geldig van 20/05/2024 tot 16/06/2024
Actie bekijken

CX 241 WIT 44 Lake op Niwzi

De Lake CX241-X Wide Road-schoen is het resultaat van jarenlange ervaring, geavanceerde materialen en schoenmaaktechnieken om een ??schoen te maken die de best passende oplossing biedt voor elk voettype. Met een warmte-vormbare hielkap en een uniek designer bovenwerk dat voldoende verstelbaar is voor voeten met elke wreefhoogte of voetvolume zonder in te boeten aan comfort.


De CX241 is ontworpen voor rijders met voetproblemen zoals eeltknobbels, vervormingen of brede voeten die een schoen nodig hebben die niet tegen hun voeten kan, waardoor de rijder het uithoudingsvermogen krijgt dat ze nodig hebben om op de fiets te blijven. Het bovenwerk heeft gescheiden panelen die het mogelijk maken om de druk en pasvorm nauwkeurig af te stemmen, waardoor het bovenwerk zich ook kan aanpassen aan gevoelige en pijnlijke plekken op de voet zonder hetzelfde niveau van beperking dat wordt gevoeld in het traditionele bovenwerk van schoenen.


CX/TX Competition leest - Met een profiel dat speciaal is ontworpen voor rijden met zeer hoge cadans en hogere druk, heeft onze Competition-leest een meer gebogen profiel dan de Sport-leest. De belangrijkste verschillen zijn een grotere teenafstand en hiellift, een strakkere hiel en een iets bredere balomtrek zodat de voet kan uitzetten onder hoge trapdruk.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 319 95

CX 241 WIT 44

Lake

CX 241 WIT 44 - Lake is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: CX 241 WIT 44 Lake

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: