close
Bosch steelstofzuiger Unlimited: Tot €100 cashback

Bosch steelstofzuiger Unlimited: Tot €100 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
Magimix Cook Expert (XL): Tot €350 aan geschenken

Magimix Cook Expert (XL): Tot €350 aan geschenken

Actie geldig van 26/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken

HBG4390B0 Bosch op Niwzi

  • 2 Verzinkbare draaiknoppen: hierdoor is het bedieningspaneel eenvoudig schoon te maken.

  • EcoClean: reinigen is bijna niet meer nodig dankzij de speciale coating op de achterwand. Hierdoor wordt het vet automatisch geabsorbeerd.

  • De nieuwe optie Cleaning Assistance neemt jou het schoonmaakwerk uit handen bij een licht bevuilde oven.

  • Telescopische rail op 1 niveau: handig en in -en uitladen van bakplaten op alle niveaus.

  • Hotair Gentle: energie besparen tijdens het bakken en roosteren.

Verzinkbare draaiknoppen

Om je oven te reinigen, druk je op de knoppen en ze blijven ingedrukt. Je oven heeft nu een vlak oppervlak dat je gemakkelijk kan reinigen. Eenmaal schoon, kun je de knoppen opnieuw indrukken... of ze verzonken laten voor een esthetisch ontwerp!

Maak van jouw oven een schoonmaakhulp.

Met EcoClean verlies je na gebruik van de oven veel minder tijd met schoonmaken. Op de achterwand van de oven is een peciale coating van ultrafijne keramische deeltjes aangebracht. Vetspatten die hier mee in aanraking komen breken vanzelf af door middel van oxidatie. Alleen de zijwanden, de binnenzijde van de ovendeur en de bodem moeten nog op de reguliere manier worden schoongemaakt. De coating herstelt zichzelf daarna iedere keer als de oven wordt verwarmd. Voor zolang als het toestel meegaat.

Eenvoudig tussendoor schoonmaken

Is je oven maar licht bevuild en wil je hem snel weer schoon hebben? Doe dan 400 ml water en een druppel afwasmiddel op de bodem van de pan. Vervolgens kies je de juiste verwarmingsmodus, temperatuur en tijdsduur. Het milieuvriendelijke schoonmaaksysteem zorgt ervoor dat je aangekoekte etensresten in je oven daarna snel en makkelijk schoon kunt vegen.

Gemakkelijker gebruik van je bakplaten.

Met traditionele telescopische rails ben je beperkt tot drie hoogteniveaus waarop je bakplaten kunt inschuiven. Bosch biedt daarnaast ook niveau-onafhankelijke telescopische rails. Daarmee kun je de lade op ieder gewenst niveau plaatsen, inclusief het grillniveau, wat roosteren nog makkelijker maakt. De lade is eenvoudig vast te maken en te verwijderen.

De zachte manier van koken.

Energie besparen terwijl je kookt? Met Hotair Gentle hebben we die ovenstand verbeterd die gezinnen het vaakst gebruiken. De ventilator verdeelt de warmte gelijkmatig doorheen de oven waardoor je energie bespaart. Wanneer je op één enkel niveau bakt – zoals cakes in een bakvorm of op een bakplaat – hoef je zelfs niet voor te verwarmen.

Bak gelijkmatig op maximaal drie niveaus.

Nu kun je tal van lekkernijen, zoals koekjes, op maximaal drie niveaus tegelijk bakken. De ventilator van 3D warme lucht verdeelt de warmte snel en gelijkmatig door de ovenruimte. Je kunt ook drie gerechten tegelijk bereiden in één oven. Zo bak je lasagne voor de lunch, gebraad voor het diner en muffins voor het dessert allemaal samen, zonder dat de smaken zich mengen.


U leidt een actieve, duurzame levensstijl. Voor u geeft het echte gebruik de doorslag, niet de technische snufjes. U kiest voor tijdloos design en niet voor een of andere voorbijgaande modetrend. Daarom vertrouwt u bij de aankoop van huishoudtoestellen op de ervaring en competenties van een traditiemerk.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 1.099,99
€ 1.099 99

HBG4390B0

Bosch

HBG4390B0 - Bosch is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: HBG4390B0 Bosch

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: