close
Miele Stofzuiger: Tot €70 cashback

Miele Stofzuiger: Tot €70 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
Calor Linen Care: Tot €100 cashback

Calor Linen Care: Tot €100 cashback

Actie geldig van 24/04/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

Twins Rise Dreamy Lilac Fresh 'n Rebel op Niwzi

Met de Twins Rise kun je je luisterervaring naar een hoger niveau tillen. Gebruik Hybrid ANC om jezelf af te zonderen van de wereld - met Wind Noise Cancelling om het geluid van de wind te blokkeren. Geniet van kristalheldere telefoongesprekken en bedien je muziek en volume met de knoppen op de oordopjes. En dat alles voor tot 30 uur lang.

  • Hybrid ANC tot 35 dB
  • ENC microfoons
  • Wind Noise Cancelling
  • Multipoint verbinding (verbind 2 apparaten tegelijkertijd)
  • Klikbare knopbediening + volume bediening
  • 8 uur speelduur per enkele lading (30 uur in totaal)
  • Draadloos opladen

HYBRID ANC

SOUND OF SILENCE

Dankzij een combinatie van 'feedforward' en 'feedback' ANC laat de Twins Rise je genieten van hoogwaardige ruisonderdrukking om te kunnen luisteren in stilte.

ENC MICROPHONES

CRISPY CALLING

De Twins Rise zijn het perfecte verlengstuk van je telefoon als je handsfree wilt bellen. De ENC microfoons verminderen omgevingsgeluiden en zorgen ervoor dat je stem superhelder te horen is.

WIND NOISE CANCELLING

BLOW MY MIND

Als je je oordopjes buiten gebruikt, heb je waarschijnlijk wel eens last gehad van de wind die je muziek of podcast verstoort. Met de Twins Rise is dat verleden tijd. Wind Noise Cancelling zorgt ervoor dat windgeluiden worden geblokkeerd; ideaal!

CLICKABLE BUTTON CONTROL

TICK TICK BOOM

Nooit meer per ongeluk je muziek pauzeren of je favoriete nummer overslaan. De Twins Rise oordopjes hebben klikbare knopjes - inclusief volumeregeling - voor gemakkelijke bediening binnen handbereik.

AMBIENT SOUND MODE

LET THE WORLD BACK IN

Je kunt niet alleen de wereld om je heen even buitensluiten, maar juist ook omgevingsgeluiden benadrukken met de Ambient Sound Mode. Zo kun je terwijl je naar je muziek, video of podcast luistert, nog steeds alert blijven op wat er om je heen gebeurt en ben je veilig in het verkeer.

PLAYTIME

NEVER STOP THE MUSIC

De Twins Rise zijn super energiezuinig, waardoor je tot wel 8 uur lang van je favoriete playlist, coolste Netflix serie of laaange telefoongesprek kan genieten zonder op te laden. Wanneer je ze oplaadt in de oplaadcase, heb je een totale speelduur van 30 uur. Als je ANC gebruikt, hebben de oordopjes 6 uur speelduur per lading en 24 uur in totaal met de oplaadcase.

MULTIPOINT BLUETOOTH CONNECTION

JUST THE TWO OF US

Dankzij de Multipoint Bluetooth verbinding kun je twee apparaten tegelijk met je Twins Rise oordopjes verbinden zonder ze opnieuw te hoeven koppelen. Bekijk een video op je laptop en beantwoord ondertussen een belletje op je telefoon zonder gedoe.*

*Maar één audiostream is tegelijkertijd actief. De spraakassistent is actief op het laatst gekoppelde apparaat.

WIRELESS CHARGING

END OF THE WIRE

De Twins Rise oordopjes kunnen worden opgeladen via een draadloze oplaadpad of via de matchende USB-C kabel; beide in maar 1.5 uur. Heb je haast? In slechts 15 minuten win je 4 uur speeltijd terug.

IN-EAR DETECTION

AUTO PAUSE

Met in-ear detection hoef je alleen maar de Twins Rise uit je oren te halen om je muziek te pauzeren en ze weer terug te plaatsen om door te gaan waar je gebleven was. Makkelijker wordt het niet.

IPX4 SPLASH WATERPROOF

DIVE INTO IT

De Twins Rise zijn IPX4 spatwaterdicht. Ze zijn gemaakt van geavanceerde materialen en beschermd tegen stof en (spat) water, wat betekent dat ze bestand zijn tegen bijvoorbeeld zweet en regen. Het zijn de perfecte oordopjes om te gebruiken tijdens het sporten of tijdens een dagje op het strand of bij het zwembad.

PERFECT FIT

SHAPED FOR YOU

De Twins Rise worden geleverd met 3 maten zachte siliconen oordopjes die perfect in ieder oor passen en goed blijven zitten. Ze zijn klein van formaat en ontworpen met een oog voor detail.

Inclusief 3 maten zachte siliconen oordopjes

VOICE ASSISTANT

HELP ME OUT

Door 3 keer op het knopje op het linker oordopje te klikken, activeer je de spraakassistent op je apparaat (Siri of Google Assistant) voor eenvoudige spraakbediening.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 89 99

Twins Rise Dreamy Lilac

Fresh 'n Rebel

Twins Rise Dreamy Lilac - Fresh 'n Rebel is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Twins Rise Dreamy Lilac Fresh 'n Rebel

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: