close
Sonos: Bespaar nu op Sonos Move Gen1

Sonos: Bespaar nu op Sonos Move Gen1

Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
Moulinex: Win een culinaire opleiding in Parijs

Moulinex: Win een culinaire opleiding in Parijs

Actie geldig van 24/04/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
De'Longhi Compleet: Compleet Service pakket

De'Longhi Compleet: Compleet Service pakket

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

10x42 URSUS Kite Optics op Niwzi

De KITE URSUS, het instapmodel tot de professionele lijn van KITE dakkant verrekijkers. Een eenvoudig te gebruiken en all-round verrekijker, die ontworpen is voor dagelijks gebruik en gedekt is door een uitgebreide 30 jaar durende garantie. Het optisch systeem is voorzien van KITE’s MHR coating. Dit coating proces voorziet een meerlaagse coating op elk glasopervlak, alsook een hoog reflectieve coating op het prisma. Dit resulteert in uitstekende kleurenbalans, een helder en scherp beeld.

De Ursus is volledig waterdicht en stikstof gevuld, zo wordt elke kans voor condensatie aan de binnenzijde van het instrument teniet gedaan. Het chassis is bekleed met een stevige rubber mantel om de verrekijker te voorzien van de nodige bescherming tegen schokken en stoten.
De soft-touch rubberen bekleding biedt optimale grip op de juiste plaatsen. Het instrument is ultra-licht en goed uitgebalanceerd. Dit maakt het zeer aangenaam om vast houden, te bedienen, en een hele dag met je mee te dragen. Het ‘kort-scharnier’ ontwerp laat toe om met uw vingers helemaal om de buis te grijpen, waardoor u zelfs met slechts één hand kan observeren.
De Urus is uitgerust met metalen 4-niveau oogdoppen, for optimaal comfort zowel met als zonder bril. De metalen oogdoppen zijn met rubber bekleed en zijn ook zelf-afneembaar.

Het focus wiel is voorzien van een diepe groef patroon, voor maximale grip zelfs met handschoenen. Het wiel draait soepel voor een snelle en nauwkeurige scherpstelling van dichtbij tot oneindig.
In het ontwerp van de Ursus werd veel aandacht besteed aan ergnomie. De duim recessies met griptextuur in het rubber zorgen ervoor dat u in alle comfort gedurende lange perioden kan genieten van een rustig en stabiel beeld.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

10x42 URSUS - Kite Optics is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 10x42 URSUS Kite Optics

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: