close
AEG Ecoline: Tot €150 cashback

AEG Ecoline: Tot €150 cashback

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
Dualit Voorjaarsactie 2024

Dualit Voorjaarsactie 2024

Actie geldig van 25/03/2024 tot 09/06/2024
Actie bekijken
De'Longhi luchtontvochtiger: 2 weken op proef

De'Longhi luchtontvochtiger: 2 weken op proef

Actie geldig van 01/09/2023 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

ProSource GYB8RSX AEG op Niwzi

8 liter boiler, Veiligheidsklep, Ronde kraan, Inox, mengventiel

PROSOURCE: DIRECT KOKEND WATER

Koffie of thee zetten? De afwas doen? Of een karaf met water vullen? Dat kan in een handomdraai met AEG ProSource. ProSource is een stijlvolle 3-in-1 keukenkraan met een kokendwatersysteem dat 24 uur per dag direct kokend water levert.

Veilig

De kraan is vanaf de bediening tot en met de uitloop volledig geïsoleerd waardoor u niet per ongeluk uw vingers kunt verbranden. De bediening voor kokend water is bovendien uitgerust met een kinderbeveiling en gescheiden van de draaiknop voor warm en koud water.

Zuinig

Omdat u de hoeveelheid kokend water exact kunt afstemmen op uw behoefte, wordt er geen water verspild. ProSource bespaart u bovendien tijd en energie.

Verschillende combinaties mogelijk

AEG ProSource is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen – rond, vierkant, chroom, Inox afgewerkt – en kan uitgerust worden met een gekleurde, decoratieve ring.

Ongekende flexibiliteit

De AEG ProSource is één van de weinige 3-in-1 kranen die 360 graden kan draaien. Hierdoor is het mogelijk de draaiknop voor koud of warm water en kokend water om te wisselen. Praktisch voor linkshandigen of in specifieke inbouwsituaties.

Geschikt voor diverse werkbladen

De kraan is geschikt voor montage in werkbladen met een dikte tot 8 cm. Dit betekent dat AEG ProSource kan worden gemonteerd in alle gangbareén professionele werkbladen.

Gefilterd voor zuiverheid

ProSource beschikt over een geavanceerd filtersysteem waardoor u altijd de beschikking heeft over vers en zuiver (kokend)water waarmee zelfs zuigflessen kunnen worden gesteriliseerd. Dankzij onze unieke filter wordt kalkafzetting verminderd en worden chlorine en andere substanties uit het water verwijderd. Bovendien verbetert het de smaak van het water en garandeert het een optimale werking en een verlenging van de levensduur van de kraan. De filter is eenvoudig zelf te vervangen.

Praktische en onderhoudsvrije boiler

De boiler kan onopvallend in de kastruimte onder de spoelbak worden geplaatst. Doordat de aansluitingen voor de kraan aan de achterzijde naar boven wijzen kan de boiler zo ver mogelijk naar achteren worden geschoven en bespaart u ruimte in de kast. De boiler is leverbaar met een inhoud van 4 of 8 liter en beschikt over een onderhoudsvrij titanium waterreservoir.

Mengventiel

Met behulp van het (optionele) mengventiel kan de boiler behalve kokend water ook warm water leveren. Dit is met name handig als er geen warmwateraansluiting aanwezig is of indien u direct over warm water wilt beschikken. Kokend water uit de boiler wordt gemengd met koud water en dankzij de temperatuurinstelling op het ventiel zelf zal dit nooit te heet zijn.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 1.649 99

ProSource GYB8RSX

AEG

ProSource GYB8RSX - AEG is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: ProSource GYB8RSX AEG

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: