close
Miele (combi-)stoomoven: Gratis kookdemo

Miele (combi-)stoomoven: Gratis kookdemo

Actie geldig van 01/01/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken
Jura  Espresso Voorjaarsactie 2024

Jura Espresso Voorjaarsactie 2024

Actie geldig van 25/03/2024 tot 09/06/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

WeMo Insight Switch Belkin op Niwzi

De WeMo Insight Switch met Wi-Fi-ondersteuning verbindt uw huishoudelijke apparatuur en elektronica met uw Wi-Fi-netwerk, waardoor u apparaten in of uit kunt schakelen, meldingen kunt programmeren en de status van een apparaat kunt wijzigen, waar u ook bent.

De WeMo Insight Switch bewaakt uw elektronica en verstuurt informatie over het energieverbruik van het apparaat naar uw smartphone of tablet. Ideaal om te koppelen met elektrische kachels, airconditioning, tv's, wasmachines, drogers, ventilatoren, lampen en meer.

U kunt de gratis WeMo-app op zo veel smartphones en tablets downloaden als u wilt en zo regels en tijdschema's instellen. De WeMo-app is heel flexibel: u kunt eenvoudig regels instellen en deze ook weer wijzigen. U kunt zelfs meldingen ontvangen die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd.

Zo kunt u een melding ontvangen als de wasmachine klaar is, zodat uw net gewassen kleding niet verkreukelt; in de gaten houden of uw kind niet te lang tv kijkt en eventueel de tv op afstand uitzetten; of controleren of u niet vergeten bent de verwarming uit te zetten.

Dankzij het modulaire systeem van WeMo bepaalt u zelf hoeveel apparaten u in huis wilt beheren. U kunt heel gemakkelijk extra WeMo Insight Switches toevoegen om meerdere apparaten te programmeren, in welke ruimte en wanneer u maar wilt. De WeMo Insight Switch is bovendien zo compact dat aangrenzende stopcontacten niet geblokkeerd worden.

De WeMo-serie bestaat uit eenvoudige, maar ingenieuze producten die het dagelijkse leven vereenvoudigen en verrijken. WeMo maakt gebruik van uw Wi-Fi-netwerk en mobiele internetverbinding zodat u uw elektronische apparaten vanaf uw smartphone kunt beheren. WeMo werkt ook met IFTTT. Zo kunnen uw elektronische apparaten met een keur aan online apps verbonden worden.

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 59 99

WeMo Insight Switch

Belkin

WeMo Insight Switch - Belkin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WeMo Insight Switch Belkin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: