close
HP Instant Ink Plan

HP Instant Ink Plan

Actie geldig van 21/05/2021 tot 31/12/2025
Actie bekijken
De'Longhi Compleet: Compleet Service pakket

De'Longhi Compleet: Compleet Service pakket

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

Ultrasoon bevochtiger U200 Boneco op Niwzi

De Boneco U200 is een energiezuinige luchtbevochtiger, hij verbruikt slechts 20 watt. Dankzij de stille werking is deze kleine ultrasoon bevochtiger ideaal voor het snel verhogen van de luchtvochtigheid in uw slaapkamer of kantoor. Met een antikalk patroon en Ionic Silver Stick voor kalkvrij en hygiënisch bevochtigen.

Boneco U200 verhoogt de vochtigheidsgraad in ruimtes tot 50m2. De luchtbevochtiger heeft een houder waarin een etherische olie kan worden gedruppeld. Zijn antikalk filter zorgt voor kalkvrije nevel.

Het water in zijn reservoir blijft vrij van bacteriën door zijn Ionic Silver Stick (ISS). De zilverstick gaat een heel seizoen mee, pas daarna is hij aan vervanging toe. Ook als de bevochtiger uit staat, houdt de Ionic Silver Stick het water schoon.

Zoals de meeste ultrasone luchtbevochtigers moet de Boneco U200 gevuld worden met onbehandeld water met een lage tot gemiddelde hardheid. Eenmaal per maand de bevochtiger reinigen met Boneco Calc-Off houdt het apparaat vrij van kalk.

Boneco U200 is handig in gebruik. De hoeveelheid nevel is met een draaiknop te regelen tot 0,3 liter per uur. Hij verbruikt slechts 20 Watt energie, het is dus een energiezuinige bevochtiger. Het waterreservoir heeft een inhoud voor 10 uren lang onafgebroken bevochtigen. De blauwe verlichting van het reservoir is sfeervol, maar kan ook worden uitgeschakeld.

 

Kenmerken mode_editWijzigen

€ 104 99

Ultrasoon bevochtiger U200

Boneco

Ultrasoon bevochtiger U200 - Boneco is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Ultrasoon bevochtiger U200 Boneco

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: