close
De'Longhi luchtontvochtiger: 2 weken op proef

De'Longhi luchtontvochtiger: 2 weken op proef

Actie geldig van 01/09/2023 tot 31/03/2024
Actie bekijken

U300 Wit Boneco op Niwzi

Luchtbevochtiging met de Boneco U300 werkt snel en effectief. De ultrasone luchtbevochtiger Boneco U300 kan zelfs bij erg droge lucht de vochtigheidsgraad weer snel verhogen. De ultrasone bevochtiger is makkelijk aan de bovenzijde te vullen met een gieter of waterkan. Standaard geleverd met een antikalk patroon voor zacht water verdamping. Een Red Dot Design Award winnaar!

Een ultrasone luchtbevochtiger verhoogt de relatieve vochtigheid snel, zo ook de Boneco U300. Hij is inzetbaar in ruimtes tot 60m²/150m³ zoals woonkamers, slaapkamers en kantoren. Een mooie bevochtiger met een stille werking en geschikt voor het verspreiden van een aangename geur door een essentiële olie.

Prijswinnend ontwerp

Luchtbevochtiger Boneco U300 is mooi ontworpen, hij heeft een fraaie vormgeving. Niet voor niets is het een Reddot Design Award winnaar.

Ultrasoon lucht bevochtigen

Zonder antikalk filter geeft een ultrasone bevochtiger een witte kalkneerslag in de kamer. De Boneco U300 wordt daarom standaard geleverd met een antikalk filter. Aan het einde van de levensduur kan het filter als vervangingsfilter worden bijbesteld. Ultrasoon lucht bevochtigen is een snelle wijze van luchtbevochtiging, en bovendien erg hygiënisch.

Boneco U300 bedienen

De luchtbevochtiger heeft een uiterst eenvoudige werking. Met zijn traploze analoge bediening kan de hoeveelheid nevel worden geregeld. De maximale capaciteit bedraagt 400 ml per uur. Ultrasoon lucht bevochtigen is geluidsarm, het geluidsniveau van de Boneco U300 blijft onder 30 dB.

Waterreservoir

Met zijn waterreservoir van 5 liter kan de luchtbevochtiger geruime tijd onafgebroken droge lucht bevochtigen. De Boneco U300 kan met een gieter of een waterkan aan de bovenzijde worden bijgevuld.


Kenmerken mode_editWijzigen

U300 Wit - Boneco is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: U300 Wit Boneco

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: