close
Philips Luchtreiniger: Tot €100 cashback

Philips Luchtreiniger: Tot €100 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 19/05/2024
Actie bekijken
Philips Saeco Espresso: Tot €200 cashback

Philips Saeco Espresso: Tot €200 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 19/05/2024
Actie bekijken
KitchenAid keukenrobot: gratis accessoire naar keuze

KitchenAid keukenrobot: gratis accessoire naar keuze

Actie geldig van 15/04/2024 tot 19/05/2024
Actie bekijken

RF 50mm F/1.2 L USM Canon op Niwzi

De RF-lens die fotografische prestaties naar een ongekend hoog niveau tilt. De lens biedt superieure scherpte, meer creatieve vrijheid en buitengewone prestaties bij weinig licht.

De ultieme 50mm-lens

De RF 50mm f/1.2L USM biedt een hoger niveau van optische prestaties voor full-frame fotografie. Dankzij uitzonderlijke helderheid en scherpte zie je duidelijk meer details, zelfs aan de rand van het beeld.

Een perfecte lens voor...

Portretfotografie

De lens heeft een brandpuntsafstand van 50 mm en biedt zo een perspectief dat vergelijkbaar is met dat van een menselijk oog. Daarnaast heeft de lens een groot diafragma van f/1.2 die een zeer geringe scherptediepte mogelijk maakt. Dit is ideaal voor het benadrukken van haarscherpe onderwerpen zoals ogen tegen een zachte, onscherpe achtergrond.

Straatfotografie

Dankzij het snelle grootste diafragma en het vermogen om uitzonderlijk snel scherp te stellen, is de RF 50mm f/1.2L USM de perfecte lens voor stadsfotografie en biedt meer scherpte bij fotograferen met omgevingslicht.

Kunst

Het printen van een foto die met een lens als de RF 50mm f/1.2L USM is gemaakt, geeft een prachtig resultaat. De mate van gedetailleerdheid is ongelofelijk, waardoor kunstfotografen steeds indrukwekkendere werken voor tentoonstellingen kunnen maken.

Een supergroot diafragma

Het grootste diafragma van f/1.2 van de RF 50mm f/1.2L USM is het grootste van de Canon EOS-serie. Het laat fotografen en filmmakers opnamen maken met een zeer geringe scherptediepte — een goede manier om een onderwerp te benadrukken tegen een complexe achtergrond.

Zeer gevoelig bij weinig licht

Grote diafragma's stellen fotografen in staat om snelle sluitertijden te gebruiken bij weinig licht, wat vervaging door bewegende onderwerpen en camerabewegingen kan voorkomen. De RF 50mm f/1.2L USM helpt je om de sfeer van elk moment vast te leggen door alleen het omgevingslicht te gebruiken.

Snel scherpstellen

Een ringvormig USM-autofocussysteem, dat doorgaans in de supertelelenzen van Canon wordt gebruikt, beweegt de grote glaselementen in de RF 50mm f/1.2L USM met gemak. De lens laat je snel en nauwkeurig scherpstellen en onderwerpen volgen terwijl ze door het beeld bewegen.

Robuust en responsief: ontworpen voor professionals

De RF 50mm f/1.2L USM uit de L-serie van Canon is bestand tegen stof en vocht¹. Een instelbare Lens Control Ring laat je direct de camera-instellingen bekijken, voor handmatige bediening met meer controle.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 2.741,99
€ 2.741 99

RF 50mm F/1.2 L USM

Canon

RF 50mm F/1.2 L USM - Canon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: RF 50mm F/1.2 L USM Canon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: