close
Samsung Bespoke Jet: €150 cashback

Samsung Bespoke Jet: €150 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
Laurastar Smart (U,M,I): cadeaubon t.w.v. €150

Laurastar Smart (U,M,I): cadeaubon t.w.v. €150

Actie geldig van 15/03/2024 tot 19/05/2024
Actie bekijken

CH-9000110-EU Corsair op Niwzi

De CORSAIR Gaming M65 RGB Laser FPS Gaming Mouse integreert prestaties, stijl en comfort in een module die adrenaline uitstraalt. Pas de drie achtergrondverlichting van het M65 RGB-model aan met vrijwel eindeloze kleurencombinaties. 

DE TECHNOLOGIE DIE NODIG IS VOOR DE OVERWINNING. WANNEER MAATWERK RIJMT MET TOE-EIGENING.

De Corsair Gaming M65 RGB-gamingmuis is uitgerust met een lasersensor van 8.200 dpi en een aanpasbare, 16,8-megapixel-achtergrondverlichting met 3 zones en is geoptimaliseerd voor extreem gamen met een gewogen aanraakschuifwiel, acht eenvoudig te programmeren knoppen, een speciale precisiekijkknop, eersteklas Omron-contactors en een stevige, voor het gewicht geoptimaliseerde aluminiumvoet voor professionele, nauwkeurig in evenwicht brengende ergonomie.

ABSOLUUT COMFORT VOOR UREN SPEELPLEZIER

Zorgvuldig geselecteerde materialen en superieure ergonomie in combinatie met nauwkeurige tracking en geavanceerde aanpassing maken de M65-muis, niet alleen een muis, maar de verlenging van uw hand.

GEWOGEN SCROLLWIEL

Het massief metalen scrollwiel biedt niet alleen een uitzonderlijke touch; het geeft je ook de precisie die je nodig hebt bij het kiezen van wapens. Nauwkeurige tactiele feedback en feedback helpen je bij het kiezen van het juiste wapen zonder een schot te missen.

PROGRAMMEERBARE KNOP GEWIJD AAN SCHIETVAARDIGHEID

Schakel snel de sensorresolutie in als u extreme precisie nodig hebt in FPS-achtige games. Het gaat niet alleen om het kiezen van een langeafstandswapen, het is een must-have-functie telkens wanneer u snel een uiterst nauwkeurige besturing moet activeren.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

CH-9000110-EU - Corsair is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: CH-9000110-EU Corsair

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: