close
De'Longhi Comfort: Service pakket

De'Longhi Comfort: Service pakket

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
De'Longhi La Specialista Maestro: Cold Brew gift box

De'Longhi La Specialista Maestro: Cold Brew gift box

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

0P5F1 Dell op Niwzi

Slank ontwerp, ultieme productiviteit

Deze 12 inch zakelijke laptop is de dunste en lichtste die we ooit hebben gemaakt. Met veilige en essentiële werkfuncties en een optioneel touchscreen.

Geüpgraded voor mobiele uitmuntendheid

Mobieler dan ooit: deze laptop is uitgerust met een 12,5 inch HD- en een optioneel Full HD/Full HD-touchscreen, is 6% dunner dan vorige versies, weegt slechts 2,61 lbs, is 5% kleiner en is voorzien van een toetsenbord dat aan de onderkant bevestigd kan worden. Ruimte besparen is eenvoudiger dan ooit.

Hoogwaardige materialen: het unibody-ontwerp biedt een strakke en naadloze buitenzijde met superieure structurele prestaties. Afgewerkt met soft-touch verf en een optionele backcover van geweven koolstofvezel.

Eenvoudig aanmelden: activeer Windows Hello via een optionele infraroodcamera om u eenvoudig en veilig aan te kunnen melden door middel van gezichtsherkenning.

Een verbluffend beeldscherm dat de hele dag meegaat

Zie het verschil: een beeldscherm met optionele aanraakfunctionaliteit en geoptimaliseerd vermogen maakt het eenvoudig om uw werk de hele dag door te bekijken en te beheren.

Gebouwd met een verbluffende resolutie: het 12,5 inch Full HD-beeldscherm (1.920 x 1.080) met E2E-touchscreen is uitgerust met Corning® Gorilla® Glass NBT™ voor de verbluffende weergave, de hele dag door.

De hele dag door kracht: werk vol vertrouwen met een laptop die een batterij heeft die de hele dag meegaat en verbeteringen in zowel surfen op het web als het afspelen van video's.

Uw prestaties verhogen: uitgerust met een Intel® 7e generatie ultralaag voltage (U) voor betere prestaties en PCLe SSD voor snellere gegevensoverdracht.

Kenmerken mode_editWijzigen

0P5F1 - Dell is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 0P5F1 Dell

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: