close
Krups Dolce Gusto: 30% cashback + capsules terugbetaald

Krups Dolce Gusto: 30% cashback + capsules terugbetaald

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
Loewe Winter Deals 2024

Loewe Winter Deals 2024

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken

4350 Dell op Niwzi

Levendige, krachtige projecties
Laat uw ideeën schitteren en houd uw publiek geboeid met de Full HD-resolutie (1.920 x 1.080) voor scherpe, heldere projecties en 4.000 lumen krachtige verlichting.
- Eenvoudige en nauwkeurige weergave: de beeldverhouding van 16:9 creëert een breder beeld, wat kijken eenvoudiger maakt en garant staat voor nauwkeurige beelden door de verhouding van een aangesloten apparaat te kopiëren.
- De grootte doet ertoe: betover elke vergadering met een indrukwekkend diagonaal projectieformaat - ideaal voor de wand van de conferentieruimte of het whiteboard

Veelzijdige connectiviteit
- Ontworpen om zich aan u aan te passen: de 4350-projector kan worden aangepast aan het draadloze apparaat van uw voorkeur. Door de verborgen HDMI- en gevoede USB-poorten bepaalt u welke dongle voor draadloze communicatie wordt geïnstalleerd en gebruikt.
- Eenvoudige installatie: uitgerust met HDMI, VGA- en composiet video-aansluitingen, waardoor installatie in bestaande omgevingen zeer eenvoudig is.
- Ondersteuning van slimme apparaten: meerdere poorten maken eenvoudig aansluiten op verschillende platformen mogelijk, zoals UltraBooks, laptops, ChromeBooks en tablets.

Handige functies
- Verborgen voor uw gebruiksgemak: het unieke verborgen compartiment zorgt ervoor dat uw favoriete dongle voor draadloze communicatie veilig blijft.
- Externe toegang: een RS232-poort zorgt voor beheermogelijkheden op afstand en de RJ45-aansluiting biedt ondersteuning voor extern beheer via een LAN-netwerk.

4350 - Dell is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 4350 Dell

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: