close
HP Instant Ink Plan

HP Instant Ink Plan

Actie geldig van 21/05/2021 tot 31/12/2025
Actie bekijken
Philips Steelstofzuiger: Gratis extra batterij

Philips Steelstofzuiger: Gratis extra batterij

Actie geldig van 01/04/2024 tot 19/05/2024
Actie bekijken
Samsung Bespoke Jet: €150 cashback

Samsung Bespoke Jet: €150 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken

460-BBNG Dell op Niwzi

De ultieme messenger voor mobiele professionals
De Dell Premier Messenger is ontworpen als een mobiel kantoor voor professionals die op zoek zijn naar een gestroomlijnde, veilige manier om een notebook, tablet en accessoires te vervoeren, en onderweg net zo productief willen zijn als op het kantoor. De meerdere opbergvakken van de tas houden uw documenten en accessoires georganiseerd, terwijl de speciale notebook- en tabletvakken uw elektronische apparaten beschermen.

Reisklaar
De Dell Premier Messenger heeft een ritssluiting aan de achterzijde, zodat u makkelijk bij de notebook kunt bij de beveiliging zonder dat u uw hele tas moet openen. Daarnaast heeft de messenger een handvat aan de achterzijde waardoor u de messenger veilig op bagage met wieltjes kunt plaatsen voor eenvoudige toegang en om uw schouders te ontlasten, terwijl u zich haast naar de volgende gate. De grote verstelbare riem met een zacht gedeelte helpt het gewicht van uw tas te verspreiden en zorgt ervoor dat uw schouders niet moe worden.

Handige oplader in de tas
Een intern vak is speciaal ontworpen voor de Dell Power Companion (apart verkrijgbaar) waarmee u uw laptop, tablet of telefoon onderweg kunt opladen zonder deze uit de tas te pakken.

Gewatteerde hoezen houden uw apparaten veilig
U kunt erop vertrouwen dat uw Dell notebook veilig en beschermd is dankzij de speciale fleece-gevoerde laptophoes met een gepatenteerde schorsing-ophangsysteem van neopreen. Deze biedt superieure bescherming tegen onbedoelde gevolgen. Een extra fleece-gevoerde tablethoes biedt bescherming voor uw Dell tablet en helpt u het scherm van uw tablet tegen krassen te beschermen.

Zeer veel opbergruimte voor accessoires
Bewaar eenvoudig telefoons, sleutels, muizen en andere accessoires geordend en binnen handbereik met het speciale vak voor accessoires. Extra functies zijn onder meer een sleutelhanger, ritsvakken, stylus/penhouders, en opbergvakjes voor visitekaartjes en usb-sticks.

Duurzame, lichtgewicht constructie
De Dell Premier Messenger is uitgerust met duurzame buitenzijde met extra verstevigingen op plekken met veel slijtage en reflecterende accenten, zodat u zichtbaar bent in parkeergarages met weinig verlichting of op oversteekplaatsen in de stad. Grote ritsen bestand zijn bestand tegen de eisen van druk woon-werkverkeer en dagelijks gebruik.

Geschikt voor Dell 15,6-inch laptops
De messenger is geschikt voor de meeste laptops met een scherm van maximaal 15,6-inch en is compatibel met de XPS, Latitude, Precision en Inspiron reeks laptops en Venue en Latitude-tablets.

Wat is inbegrepen?
- Dell Premier Messenger (M).

De Dellâ„¢ Premier Messenger 15,6-inch is ontworpen als een mobiel kantoor voor professionals die op zoek zijn naar een gestroomlijnde, veilige manier om een notebook, tablet en accessoires te vervoeren, en onderweg net zo productief willen zijn als op het kantoor. De messenger is uitgerust met meerdere opbergvakken die documenten en accessoires op orde te houden, terwijl de speciale notebook- en tablethoezen uw elektronische apparaten veilig en beschermd bewaren.

Daarbij heeft de Premier Messenger een met fleece-gevoerde tablethoes die uw Dell tablet beschermt en u helpt het scherm van uw tablet vrij te houden van krassen. Ook kunt u telefoons, sleutels, muizen en andere accessoires georganiseerd en binnen handbereik bewaren dankzij het speciale vak voor accessoires. Naast al deze functies is de briefcase uitgerust met een duurzame buitenzijde met extra verstevigingen op plekken met veel slijtage en reflecterende accenten, zodat u zichtbaar bent in parkeergarages met weinig verlichting of op oversteekplaatsen in de stad.

Dit product is compatibel met de volgende systemen.
- Inspiron 15 5000 Series (5567)
- Venue 11 Pro (7140)

Kenmerken mode_editWijzigen

460-BBNG - Dell is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 460-BBNG Dell

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: