close
Philips Stoomgenerator: Tot €200 cashback

Philips Stoomgenerator: Tot €200 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 19/05/2024
Actie bekijken
Miele Wasmachine TwinDos: Tot €200 cashback

Miele Wasmachine TwinDos: Tot €200 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken

460-BBOB Dell op Niwzi

De ultieme backpack voor mobiele professionals
De Dell Premier Backpack is ontworpen als een mobiel kantoor voor professionals die op zoek zijn naar een gestroomlijnde, veilige manier om een notebook, tablet en accessoires te vervoeren, en onderweg net zo productief willen zijn als op het kantoor. De meerdere opslagvakken van de backpack houden de documenten en accessoires op orde, terwijl de speciale opbergvakken voor laptops en tablets uw elektronische apparaten beschermen.

Reisklaar
De Dell Premier Backpack is uitgerust met een TSA-certificering* conform ontwerp, waarmee u tijd kunt besparen op het vliegveld door langs de beveiliging te mogen zonder dat u uw notebook hoeft te verwijderen, en uw hardware kunt beschermen tegen schade. Met het handvat aan de achterzijde kunt u de backpack veilig op bagage met wieltjes plaatsen voor eenvoudige toegang en om uw schouders te ontlasten, terwijl u zich haast naar de volgende gate. De gevoerde achterzijde met 3-D airmesh zorgt ervoor dat uw rug koel blijft terwijl u onderweg bent.

Handige oplader in de tas
Een intern vak is speciaal ontworpen voor de Dell Power Companion (apart verkrijgbaar) waarmee u uw laptop, tablet of telefoon onderweg kunt opladen zonder deze uit de tas te pakken.

Gewatteerde vakken houden uw apparaten veilig
U kunt erop vertrouwen dat uw Dell notebook veilig en beschermd is dankzij het speciale fleece-gevoerde laptopvak met een gepatenteerde schorsing-ophangsysteem van neopreen. Deze biedt superieure bescherming tegen botsingen. Een extra fleece-gevoerde tablethoes biedt bescherming voor uw Dell tablet en helpt u het scherm van uw tablet tegen krassen te beschermen.

Zeer veel opbergruimte voor accessoires
Bewaar eenvoudig telefoons, sleutels, muizen en andere accessoires geordend en binnen handbereik met het speciale vak voor accessoires. Extra functies zijn onder meer een sleutelhanger, een opbergvak van gaas met ritst, stylus/penhouders, en opbergvakjes voor visitekaartjes en usb-sticks. De twee buitenste opbergvakken met gaas zijn voor grotere voorwerpen zoals waterflesjes of reisparaplu's.

Duurzame, lichtgewicht constructie
De Dell Premier Backpack is uitgerust met duurzame buitenzijde met extra verstevigingen op plekken met veel slijtage en reflecterende accenten, zodat u zichtbaar bent in parkeergarages met weinig verlichting of op oversteekplaatsen in de stad. Grote ritsen bestand zijn bestand tegen de eisen van druk woon-werkverkeer en dagelijks gebruik. Aantrekriemen aan de buitenkant stabiliseren de inhoud van de tas en een elastische band op borsthoogte zorgt ervoor dat uw tas niet te veel verschuift of beweegt.

Geschikt voor Dell 15,6-inch laptops
De backpack is geschikt voor de meeste notebooks met een scherm van maximaal 15,6-inch en is compatibel met de XPS, Latitude , Precision en Inspiron reeks laptops en Venue en Latitude tablets.

Wat is inbegrepen?
Dell Premier Backpack (M).

* Raadpleeg www.tsa.gov/traveler- information/checkpoint-friendly-laptop-bags voor meer informatie over laptoptassen met TSA-certificering.

De Dellâ„¢ Premier Backpack 15,6-inch is ontworpen als een mobiel kantoor voor professionals die op zoek zijn naar een gestroomlijnde, veilige manier om een notebook, tablet en accessoires te vervoeren, en onderweg net zo productief willen zijn als op het kantoor. De tas is uitgerust met meerdere opbergvakken die documenten en accessoires op orde houden, terwijl de speciale vakken voor notebooks en tablets uw elektronische apparaten veilig en beschermd bewaren.

Daarnaast heeft de tas twee opbergvakken met gaas aan de buitenkant voor grotere voorwerpen zoals waterflesjes of reisparaplu's, en u kunt eenvoudig telefoons, sleutels, muizen en andere accessoires geordend en binnen handbereik houden met het opbergvak voor accessoires. Naast al deze functies is de briefcase uitgerust met een duurzame buitenzijde met extra verstevigingen op plekken met veel slijtage en reflecterende accenten, zodat u zichtbaar bent in parkeergarages met weinig verlichting of op oversteekplaatsen in de stad.

Dit product is compatibel met de volgende systemen.
Venue 11 Pro (7140).

Kenmerken mode_editWijzigen

460-BBOB - Dell is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 460-BBOB Dell

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: