close
Miele (combi-)stoomoven: Gratis kookdemo

Miele (combi-)stoomoven: Gratis kookdemo

Actie geldig van 01/01/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken

460-BBTW Dell op Niwzi

Bescherming plus functionaliteit voor uw tablet
Uw tablet blijft intact en werkend met de Dell Rotating Folio. Deze superslanke folio is ontworpen op de maat van uw Dell Venue 8 Pro 5855 tablet en biedt rondom bescherming, terwijl de draaiende harde schaal u toestaat om handsfree te werken vanuit meerdere kijkhoeken.

Stijlvol, minimalistisch design dat ook beschermt tegen schade
De Dell Venue Rotating Folio is een stijlvolle, harde draagtas vervaardigd uit duurzame materialen, om uw tablet te beschermen tegen krassen en andere ongelukken onderweg. De dunne, tweeledige buitenkant biedt rondom bescherming en bedekt de achterkant en zijkanten van uw Dell Venue tablet volledig. De tabletpoorten zijn goed bereikbaar, zodat u de tablet moeiteloos kunt aansluiten op alle benodigde accessoires en randapparatuur.

Handsfree, met veelzijdige weergave-opties voor een hogere productiviteit
U kunt vanuit allerlei kijkhoeken comfortabel werken met de Dell Rotating Folio. Klap gewoon de standaard open en schuif deze naar de kijkhoek die op dat moment het meest geschikt is, zodat u handsfree kunt werken in een staande of liggende weergavemodus. De houder aan de achterzijde kan worden losgekoppeld, zodat u eenvoudig een mobiel toetsenbord van Dell kunt aansluiten om het ideale mobiele workstation te creëren voor onderweg.

Compatibiliteit
Geschikt voor Dell Venue 8 Pro 5855 tablets

Wat is inbegrepen?
Dell Rotating Folio - Venue 8

Uw tablet blijft intact en werkend met de Dell Rotating Folio, speciaal bedoeld voor uw Dell Venue 8 Pro 5855 tablet. De slanke en lichte Dell Rotating Folio is gemaakt uit duurzame materialen en biedt steun en bescherming aan de achterkant en zijkanten van uw tablet zonder de massa te vergroten. U kunt de standaard achterop gemakkelijk uitvouwen en draaien in een hoek van 360 graden, zodat u in vrijwel elke gewenste kijkhoek kunt werken. De dunne, harde buitenkant is voorzien van een zachte binnenvoering die uw tablet onderweg beschermt tegen krassen en schade. De Dell Rotating Folio is de beste optie om uw Dell Venue 8 Pro 5855 tablet op een soepele en comfortabele manier te beschermen en de functionaliteit te vergroten.

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

460-BBTW - Dell is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 460-BBTW Dell

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: