close
HP Instant Ink Plan

HP Instant Ink Plan

Actie geldig van 21/05/2021 tot 31/12/2025
Actie bekijken
Sigma Objectieven: Tot €1000 kassakorting

Sigma Objectieven: Tot €1000 kassakorting

Actie geldig van 15/03/2024 tot 30/04/2024
Actie bekijken
Fritel SnackTastic: Marley Spoon maaltijdbox

Fritel SnackTastic: Marley Spoon maaltijdbox

Actie geldig van 15/03/2024 tot 15/05/2024
Actie bekijken

580-ACIU Dell op Niwzi

Attractief design
Geef uw werkruimte een moderne uitstraling met een elegant draadloos toetsenbord en stijlvolle draadloze muis. Een slank profiel met zilveren accenten is de perfecte aanvulling voor uw pc of tablet, terwijl het draadloze ontwerp zorgt voor een frisse look.

Meerdere apparaten aansluiten
Sluit een toetsenbord, muis en tot vier andere compatibele apparaten aan op de Dell Unifying USB Receiver. De installatie is snel en eenvoudig met Dell Unifying Software by Logitech.

Perfect voor Windows
Navigeer comfortabel door Windows 8-tegels met een muiswiel waarmee u omhoog, omlaag, naar links en naar rechts kunt schuiven. Met de knoppen aan de zijkant van de muis opent u de Windows 8 Charms-balk met navigatie-elementen of schakelt u tussen toepassingen. De KM714 is compatibel met de meeste Windows-besturingssystemen.

Comfort en precisie
Op het toetsenbord van volledige grootte met responsieve chiclet-toetsen typt u comfortabel en met de multimedia- en sneltoetsen bedient u snel audio- en videofuncties. Wijs en klik met precisie met snelle lasertracking en een muis op volledige grootte .

Lange batterijduur
Werk vol vertrouwen langer achtereen met een uiterst efficiënt toetsenbord en muis met een lange batterijduur.

Kies draadloos
Een opgeruimde en kabelvrije werkruimte met een draadloos toetsenbord en draadloze muis. Door het compacte formaat blokkeert de USB-nano-ontvanger de overige USB-poorten niet zodat u eenvoudig andere apparaten kunt aansluiten.

Overzicht
Het KM714 draadloos toetsenbord en de draadloze muis van Dell leveren draadloze prestaties van hoog niveau in een modern ontwerp dat zorgt voor een opgeruimd bureau. Het ontwerp van toetsenbord en muis is zowel elegant als functioneel. De stijlvolle set oogt fraai op uw bureau en houdt uw werkruimte vrij van kabels. Bovendien stralen de chiclet-toetsen met schaarschakelaar kwaliteit uit en typen ze zeer prettig, en is de lasermuis voorzien van Windows® 8-gebaarfuncties, zodat u meer gedaan krijgt in minder tijd. Dankzij de Logitech Unifying-technologie is één nano-dongle voldoende voor beide apparaten. U hebt dus meer USB-poorten vrij voor andere apparaten en accessoires. Dit product is getest op en gevalideerd voor Dell-systemen. Dell biedt technische support voor dit product, mits het wordt gebruikt in combinatie met een Dell-systeem.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

580-ACIU - Dell is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 580-ACIU Dell

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: