close
Samsung Galaxy S23 Series | S23 FE models

Samsung Galaxy S23 Series | S23 FE models

Actie geldig van 12/08/2024 tot 30/09/2024
Actie bekijken
LG Electronics: Apple Music Promotie

LG Electronics: Apple Music Promotie

Actie geldig van 30/04/2024 tot 30/04/2025
Actie bekijken

6K4HH Dell op Niwzi

Veel productiviteit. Weinig pc.
Krachtpatser: aangedreven door 6e generatie Intel® Core™ processoren.

Ondersteuning voor twee beeldschermen: met een DisplayPort, HDMI-aansluiting en optionele VGA-verbinding is uw werk beter zichtbaar.

Meer dan genoeg geheugen: tot 16 GB DDR3-geheugentechnologie.

Naadloze beheerbaarheid
Best beheerbare systeem ter wereld: IT kan BIOS-instellingen bewerken en systemen configureren met meer dan voldoende flexibiliteit die de organisatorische IT-infrastructuren nodig hebben.

U hebt de sleutel: de gratis tools van Dell Client Command Suite maken flexibele en geautomatiseerde BIOS of systeemconfiguraties voor uw desktops mogelijk.

Verpakt om te presteren: in de fabriek geïnstalleerd met Dell Command | Update voor automatische updates.

Voor grote en kleine organisaties: oplossingen van Dell KACE System Management zijn er om te voldoen aan de veeleisende behoeften van IT-beheer.

De beste beveiliging, direct uit de verpakking
‘s Werelds veiligste desktops zijn uitgerust met Dell Data Protection hardware en software, evenals extra optionele functies.

Gecentraliseerd beheer op afstand: voldoe meteen aan regelgevingen en bescherm data op elk apparaat met Dell Data Protection | Encryption.

Authenticatieopties: zorg ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot uw data met de FIPS 201-gecertificeerde smartcard, vingerafdruklezers of contactloze smartcardlezer.

Veilige storage van aanmeldgegevens: de FIPS 140-2-gecertificeerde TPM en Dell ControlVault voegen extra lagen hardwarebeveiliging toe door gebruikerswachtwoorden te isoleren op een apart beheerde hardwarechip.

Stop geavanceerde malware: Dell Data Protection | Protected Workspace opent apps in een gevirtualiseerde ruimte en herstelt een veilige omgeving in slechts 20 seconden.

Beveiliging vanuit één console: Dell Data Protection | Endpoint Security Suite biedt uitgebreide bescherming tegen bedreigingen, authenticatie en toegangsbeheer, en versleuteling, allemaal centraal beheerd.

Kenmerken mode_editWijzigen

6K4HH - Dell is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 6K4HH Dell

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: