close
Braun: Gratis citruspers

Braun: Gratis citruspers

Actie geldig van 01/08/2020 tot 30/09/2020
Actie bekijken
Les Forgées bakpan: 30% korting

Les Forgées bakpan: 30% korting

Actie geldig van 01/09/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Schott Zwiesel: Taste 6 PCS

Schott Zwiesel: Taste 6 PCS

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken

Home Control Bewegingsdetector Devolo op Niwzi

Met de devolo Home Control Bewegingsdetector bent u in uw huis altijd optimaal beschermd. De draadloze bewegingsdetector kan op elke plek in uw huis onopvallend worden geplaatst en houdt in een hoek tot 90 graden een waakzaam oog op zijn omgeving.

In alle ruimtes binnen registreert en meldt de bewegingssensor draadloos over eventuele bewegingen. Als onderdeel van het intelligente Smart Home systeem informeert deze het systeem betrouwbaar over alles wat er zich afspeelt in uw huis. Ook als automatische lichtschakelinstallatie kunt u de bewegingsdetector draadloos veelzijdig inzetten, zodat u altijd de gewenste verlichting heeft, wanneer u uw huis betreedt.

Voor meer veiligheid met de devolo Home Control Bewegingsdetector

Net als alle devolo Home Control bouwstenen werkt ook de bewegingssensor via de devolo Home Control Centrale. Elke beweging tot op een afstand van 10 m wordt door Home Control in een horizontale hoek tot 90 graden opgevangen en met behulp van de innovatieve Z-Wave® draadloze techniek naar de centrale overgedragen. Over de geregistreerde beweging wordt u dan direct per e-mail geïnformeerd, zodat u onderweg, op uw werk of tijdens uw vakantie steeds het volledige overzicht houdt. Daarnaast bestuurt de devolo Home Control Bewegingsdetector gedefinieerde scenario's en regels.

Bijzonder voordelig: de intelligente bewegingsdetector maakt middels instelbare gevoeligheid een onderscheid tussen personen en dieren. Op deze manier merkt u direct of iemand zich in uw woonruimtes bevindt of er slechts een deur in een tochtstroom heeft bewogen.

Intelligente bewegingsdetector voor dag- en nachtgebruik

De devolo Home Control Bewegingsdetector is uitgerust met een infrarood sensor, welke uw woonruimtes 's nachts net zo nauwkeurig controleert als overdag. Een continue helderheidsmeting regelt indien nodig uw lichtregeling. Zo heeft u de mogelijkheid, geselecteerde lampen bij het betreden van een donkere ruimte van het huis automatisch in te schakelen.

Net als bij alle devolo Home Control producten is ook de bewegingsdetector door de gestandaardiseerde Z-Wave® draadloze techniek absoluut toekomstbestendig. Andere componenten kunnen indien nodig altijd in het bestaande systeem worden geïntegreerd en flexibel met de reeds aanwezige bouwstenen worden gecombineerd.

Onopvallend design, intuïtieve bediening

Met haar onopvallende strakke design kan de bewegingsdetector op elke gewenste plek onopvallend worden geplaatst. Het aanbrengen is eenvoudig dankzij het tweezijdige plakband en de bewegingsdetector wordt intuïtief geconfigureerd via de gratis my devolo iOS- en Android app of via de webbrowser. Zo heeft u onderweg altijd volledige toegang tot de installatie.

Uw devolo Home Control Bewegingsdetector koopt u bij ons als afzonderlijke devolo Home Control module of als onderdeel van een pakket met andere devolo Home Control functies.


Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 69 90

Home Control Bewegingsdetector

Devolo

Home Control Bewegingsdetector - Devolo is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Home Control Bewegingsdetector Devolo

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: